Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira i Maluma publiquen un vídeo casolà de la cançó 'Trap' que revoluciona les xarxes

Ambdós colombians apareixen junts cantant i parlant a un sofà

 

El videoclip que van fer Shakira i Maluma de la cançó 'Trap' i que van llançar el passat gener, desprèn pura sensualitat i el ritme llatí que ambdós posseeixen. Ara han publicat un altre de casolà en què busquen aproximar-se més als seus fans i apareixen dins una casa parlant i cantant a un sofà.

 

Novament, el vídeo s'ha fet viral i han aconseguit un gran èxit en pocs dies, superant els dos milions de reproduccions. Els seus fans estan encantats, però a qui probablement no li faria tanta gràcia seria a Piqué.

'Trap' és una de les cançons de 'El Dorado', l'onzè disc de Shakira, el qual va ser guardonat com a millor àlbum del gènere pop-llatí als premis Grammy d'enguany. De fet, quan van treure la cançó, ja van aconseguir moltíssimes reproduccions.

 

Shakira i Maluma al videoclip de 'Trap' | Twitter (@shakira_hola)

Segona col·laboració

Els dos colombians ja van col·laborar entre ells amb la cançó 'Chantaje' i van assolir un gran èxit. La veritat és que tant per les seves veus com per com ballen, s'apoderen de totes les mirades i aconsegueixen atraure nous fans. És molt possible que veient el que van aconseguir la primera vegada que van treballar junts, volguessin apostar novament per continuar actuant i beneficiant-se dels valors que poden aportar-se. 

Per quin moment passen Shakira i Piqué?

Els rumors sobre la parella formada per la cantant i el futbolista en relació a què no estarien passant pels millors moments, podrien anar a més després d'aquest videoclip. Així doncs, no només seria Gerard Piqué el gelós, ja que també es va comentar la preocupació de Shakira per les escapades nocturnes del futbolista i per la colombiana i ex del jugador, Núria Tomás.

 

No obstant això, sembla que sempre han volgut afrontar els rumors amb bona cara i deixant de costat els problemes. Així com quan van celebrar els 41 anys d'ella i els 31 del futbolista.