Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira podria no tornar a recuperar la veu després de la seva operació a les cordes vocals

La cantant està rebent tot el suport de la seva parella Gerard Piqué
Shakira no està passant per un bon moment | Cedida

 

Hores baixes per a la conegudíssima Shakira. Després de veure que les seves cordes vocals no acabaven de rutllar com anys enrere, la cantant va optar per viatjar a Boston a principis de desembre per posar-se en mans del prestigiós laringòleg Steven M. Zeitels. La colombiana, de fet, esperava que el metge en qüestió —un dels millors del món en els tractaments vocals— li pogués donar bones notícies en relació al futur de la seva 'eina de treball', però res més lluny de la realitat. 

  

  

  

Segons relata el 'Diario GOL', el doctor va advertir a Shakira dels múltiples perills als quals s'exposava la seva veu després de l'operació. Tot i que asseguren que va ser tot un èxit, el seu objectiu actual passa per erradicar l'hemorràgia a les cordes vocals. I és que són moltes les probabilitats que la veu de la cantant quedi alterada després de la pròxima operació.

 

El metge, de fet, ha estat especialment contundent amb Shakira. Segons el mitjà citat, aquest li hauria advertit a la cantant que no li pot assegurar que torni a ser la mateixa de sempre després d'una operació que, tal com expliquen, és molt arriscada.

 

Les xarxes socials, a més, no han esperat el veredicte final i ja apunten a un tràgic acabament per a la veu de la cantant. De fet, han estat diverses les veus que s'han alçat a twitter explicant que Shakira «no podrà tornar a cantar»

 

Piqué és el pal de paller de Shakira avui en dia | Cedida

 

Gerard Piqué, el seu gran suport 

 

Gerard Piqué també hi aporta el seu granet d'arena. De fet, el central del FC Barcelona està vivint un complicat moment al costat de la seva parella i s'hauria erigit com el principal suport de Shakira, en un dels moments més complicats de la seva trajectòria professional. 

Un dels exemples a seguir per Shakira és la seva homòloga Adele. La britànica va ser intervinguda per Zeitels l'any 2011 amb la intenció d'acabar amb el mateix problema que arrossega la cantant colombiana. Tot i això, la cantant anglesa cada vegada cancel·la més concerts i això fa dubtar, i molt, a Shakira.

 

 

Shakira i Gerard Piqué en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Comentaris