YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Shakira fa les delícies d'un fan en fer-li un petó enmig d'un concert

El jove va aconseguir fotografiar-se amb Shakira a sobre de l'escenari després de burlar la seguretat

Shakira va abraçar un fan durant un concert i s'hi va fotografiar
Shakira va abraçar un fan durant un concert i s'hi va fotografiar | CatalunyaDiari.cat

L’espectacular posada en escena dels concerts de Shakira, normalment, no passen inadvertits per ningú. El passat cap de setmana, però, el gest de la cantant colombiana amb un fan que va pujar a l’escenari va cridar l’atenció de tothom per la gran predisposició de Shakira el jove.

Tot plegat va anar de la següent manera: la parella de Piqué estava enmig d’un concert a Mèxic quan, de sobte, un fan va burlar la seguretat i va pujar a l’escenari. Shakira, lluny de defugir, va optar per abraçar el jove —que va aconseguir, fins i tot, fer-li un petó— mentre els membres de seguretat l’apartaven bruscament de la cantant. Finalment, la cantant va retenir els vigilants i el jove va poder fer-se una fotografia amb Shakira.

 

El fan va poder fer-se una foto amb Shakira

És el que més crida l’atenció de tot plegat. Primer, perquè el jove va aconseguir pujar a l’escenari; i segon, perquè Shakira va frenar els membres de seguretat perquè el fan pogués gaudir del moment.

En aquest context, i tot i la insistència dels guardaespatlles, Shakira va permetre que el jove pogués immortalitzar el moment fent una fotografia amb el seu mòbil. Per més inri, l’artista colombiana va acomiadar-se del seu fan fent-li un petó i regalant-li una amigable abraçada.

Finalment, en tornar a agafar el micròfon, l'artista va ser aplaudida pels seus fans i l'acció no va passar inadvertida a les xarxes socials. Han estat molts, de fet, els qui han lloat el gest de Shakira, però també s'ha posat sobre la palestra el problema de la seguretat, ja que el jove va poder pujar a l'escenari sense massa traves. 


Comentaris

envia el comentari