L'original pastís d'aniversari de Shakira a Piqué pel seu aniversari

La parella ha compartit la celebració del seu aniversari, que coincideix de dia, amb deu anys de diferència

Shakira i Piqué celebren el seu aniversari conjuntament, amb deu anys de diferència | Instagram (@3gerardpique)

Shakira i Piqué han celebrat el seu aniversari conjunt, ja que els dos compleixen anys el dia 2 de febrer, un número cap i cua que a més queda arrodonit pels 10 anys justos que es duu la parella. Així, Shakira ha celebrat els 42 anys i Piqué els 32. Per afegir més curiositats al número dos, que sembla envoltar la parella, el dissabte dia 2 de febrer, data del seu aniversari, el Barça va empatar 2-2 al Camp Nou, però sense cap gol de Piqué.

Per celebrar-ho i donar les gràcies la cantant colombiana va penjar al dia següent una publicació a les seves xarxes socials amb el pastís d’aniversari que havien compartit: una espècia de mona amb un gall, una gallina i dos pollets sortint dels ous, que simbolitzen els seus fills Milan i Sasha.

Creixent els rumors sobre un possible casament entre Shakira i Piqué | Instagram (@3gerardpique)

 

Primers rumors de casament

Al seu aniversari se sumen nous rumors de casament.  Pilar Eyre ha publicat al seu bloc de 'Lecturas' que la parella no pensa a separar-se, és més, fins i tot podria estar pensant a casar-se. L’exclusiva d'Eyre assegura que «el que més mal li fa a Shakira són els recurrents rumors de ruptura amb Gerard Piqué, una altra mentida, ja que la parella inclús podria estar pensant a passar per la rectoria, o pel jutjat, ja que no consta que cap dels dos sigui creient».

En tot cas, la parella no ha confirmat en cap moment els rumors, sinó que s'ha limitat a celebrar el seu aniversari conjuntament i brindar pels anys que porten junts i els seus dos fills, Milan i Sasha. 


Comentaris

envia el comentari