Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

L'original pastís d'aniversari de Shakira a Piqué pel seu aniversari

La parella ha compartit la celebració del seu aniversari, que coincideix de dia, amb deu anys de diferència
Shakira i Piqué celebren el seu aniversari conjuntament, amb deu anys de diferència | Instagram (@3gerardpique)

 

Shakira i Piqué han celebrat el seu aniversari conjunt, ja que els dos compleixen anys el dia 2 de febrer, un número cap i cua que a més queda arrodonit pels 10 anys justos que es duu la parella. Així, Shakira ha celebrat els 42 anys i Piqué els 32. Per afegir més curiositats al número dos, que sembla envoltar la parella, el dissabte dia 2 de febrer, data del seu aniversari, el Barça va empatar 2-2 al Camp Nou, però sense cap gol de Piqué.

 

 

Per celebrar-ho i donar les gràcies la cantant colombiana va penjar al dia següent una publicació a les seves xarxes socials amb el pastís d’aniversari que havien compartit: una espècia de mona amb un gall, una gallina i dos pollets sortint dels ous, que simbolitzen els seus fills Milan i Sasha.

 

 

Creixent els rumors sobre un possible casament entre Shakira i Piqué | Instagram (@3gerardpique)

 

Primers rumors de casament

Al seu aniversari se sumen nous rumors de casament.  Pilar Eyre ha publicat al seu bloc de 'Lecturas' que la parella no pensa a separar-se, és més, fins i tot podria estar pensant a casar-se. L’exclusiva d'Eyre assegura que «el que més mal li fa a Shakira són els recurrents rumors de ruptura amb Gerard Piqué, una altra mentida, ja que la parella inclús podria estar pensant a passar per la rectoria, o pel jutjat, ja que no consta que cap dels dos sigui creient».

 

En tot cas, la parella no ha confirmat en cap moment els rumors, sinó que s'ha limitat a celebrar el seu aniversari conjuntament i brindar pels anys que porten junts i els seus dos fills, Milan i Sasha. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris