ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Shakira i Piqué fan una escapada familiar a la neu i acaben amb els polèmics rumors sobre la seva relació

La família va viure un cap de setmana ple de neu i aventures
Shakira i Piqué amb els seus fills a Girona | Hola

 

La crisi amorosa entre Shakira i Piqué es fon després de les imatges que s'han pogut veure d'ambdós al refugi Malniu, situat a Girona. La família va optar per fer una escapada familiar, el passat dissabte 9 de desembre, que els ha servit per desconnectar i, inclús, per fer caure tots els rumors que tant els preocupaven sobre el suposat mal moment pel qual passava la parella.

La cantant i el futbolista van emportar-se els seus fills, Milan i Sasha, i l'equipament necessari per poder gaudir d'un cap de setmana d'aventures, així com rutes per la muntanya. La localització del refugi els hi va permetre estar a tocar del cim més alt de la Cerdanya catalana i dels llacs de Malniu i poder practicar esport a l'aire lliure

 

La parella va ser vista per uns nens, als qui van saludar i, en començar el dia, van realitzar activitats i van dinar a l'alberg per després agafar el cotxe. Precisament, en aquest moment, el pare li va treure les jaquetes als seus fills mentre que la mare guardava la roba. A més, es va poder captar un bonic moment quan Piqué va agafar en braços a Sasha.

 

Així doncs, una altra vegada s'ha pogut veure a la colombiana junt amb els seus, tot i que està en fase de recuperació a raó de l'hemorràgia a les seves cordes vocals que van ser el motiu pel qual va haver de suspendre la seva gira 'El Dorado'. De fet, anava ben protegida i vestida adequant-se al temporal per no agafar fred.

 

Shakira i Piqué passejant amb els seus fills | Hola

D'altra banda, la cantant va pujar a Tiwtter una fotografia de Piqué, el passat dimecres 6 de desembre, que mostra la bona sintonia entre la parella, ja que comenta: «Cosa guapa amb botes».