Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Shakira gent-li un gest grotesc a Gerard Piqué.

Shakira i Piqué, en guerra: greu menyspreu d'ella, que li fa una 'peineta' a la cara

Shakira va aprofitar el retrobament amb el seu ex per dedicar-li un gest d'allò més polèmic

Nou episodi de la guerra Shakira i Piqué. I compte, perquè aquest és dels sorprenents. La cantant i el ja exfutbolista van coincidir en un partit de beisbol dels seus fills. Era la primera vegada que l'exparella es retrobava públicament després de certificar el seu acord de divorci. 

I la imatge, com no podia ser d'altra manera, no va deixar ningú indiferent. Segons captaven les càmeres de Telecinco, Shakira semblava que es dirigia a Piqué fent-li allò que en castellà es coneix com una peineta.  

Imatge de Gerard Piqué en una graderia d'un partit de Beisbol.
Gerard Piqué, impassible: l'exfutbolista no va fer cap mena de gest, tot i que Shakira semblava buscar-li les pessigolles de manera constant. | Telecinco

El cert és que les imatges parlen per si soles. Després del gest, la cantant marxa de l'escena amb una mirada desafiant que —segons Telecinco— anava dirigida a l'ex del Barça

Vides separades

Shakira i Piqué ja fan la seva. Mentre que la cantant va decidir declinar actuar en la inauguració del Mundial del Qatar, el de la Bonanova està traçant nous ponts professionals després de deixar la pràctica del futbol. 

Pacte Piqué-Shakira

El pacte passa per la marxa dels fills a Miami, però amb un asterisc important: Gerard Piqué els podrà visitar sempre que vulgui. Piqué i Shakira van arribar a aquest pacte a principis de novembre, després que les negociacions entre els advocats s'enroquessin i obliguessin Gerard Piqué a abandonar el despatx del centre de Barcelona on s'estava negociant en ple litigi. 

Dies més tard, i davant els possibles problemes que pot tenir Shakira més endavant amb l'Agència Tributària, la parella va pactar que hi hauria pacte. És a dir, van pactar que no hi hauria judici per la custòdia dels fills. Que les negociacions s'allargarien, però que en cap cas s'asseurien al banc dels acusats per lluitar per la custòdia dels nens.

I finalment, hi va haver pacte. Milan i Sasha marxaran a Miami, als Estats Units, amb la seva mare just després de les vacances de Nadal i reprendran allà una vida nova lluny del seu pare, Gerard Piqué