Shakira i Piqué es mostren units i feliços a Nova York

La parella va anar al Madison Square Garden i va callar els rumors sobre una possible crisi en la seva relació

 

Una de les millors ciutats per passar el Nadal sense cap dubte és Nova York. Aquest és el destí que han escollit per gaudir d'aquestes festes Gerard Piqué i Shakira amb els seus dos fills, callant una altra vegada a tots aquells que alimenten els rumors sobre una possible crisi en la parella.

 

La família va arribar d'amagat a la ciutat nord-americana, tot i que un cop allà s'han deixat veure a diversos llocs emblemàtics de la ciutat. Entre ells al Madison Square Garden, on la parella i els seus fills van poder presenciar a peu de pista el tradicional partit nadalenc de l'NBA, que aquesta vegada va enfrontar els New York Knicks amb els Philadelphia 76ers.

El futbolista i la cantant van ser el centre d'atenció i, fins i tot, van arribar a aparèixer les seves imatges als videomarcadors. El jugador del Barça, per la seva banda, també va voler compartir amb els seus seguidors imatges del partit a través d'Instagram Stories. D'aquesta forma, la parella va tornar a mostrar-se feliç i unida davant el món, acabant així amb els rumors que apuntaven al final de la relació.

 

 

 

Diverses mostres d'amor per acabar amb els rumors

Aquesta no és la primera vegada que la parella mostra el seu amor en públic per acabar amb els rumors d'una possible crisi. La parella ha pogut ser fotografiada abraçant-se apassionadament en sortir de casa o fent una escapada familiar per dinar al centre esportiu Barcelona Bonasport.

Shakira, recuperada dels seus problemes vocals

El viatge nadalenc a Nova York, també ha deixat veure una Shakira més recuperada de l'hemorràgia a les cordes vocals que la va obligar a suspendre la seva gira i posposar una important quantitat de concerts fins al 2018.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris