Shakira a Piqué: «Amor, acaba una etapa que sempre durem al cor»

La cantant colombiana dedica unes paraules de suport molt emotives a Gerard Piqué després del seu adéu a la selecció

Piqué i Shakira, amb els seus fills
Piqué i Shakira, amb els seus fills | Instagram

 

El passat dissabte 11 d’agost, Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona, va confirmar que no tornarà a la selecció espanyola. Una decisió presa feia temps i que posa un punt final a una etapa molt llarga, de més de nou anys, en la qual va guanyar un Mundial i una Eurocopa.

 

Piqué va declarar en una roda de premsa prèvia a la Supercopa d’Espanya, que el Barça i el Sevilla jugaran el pròxim diumenge a Tànger, Marroc: «Vaig parlar amb Luis Enrique fa una o dues setmanes. Em va trucar i li vaig comentar que la decisió estava presa des de feia temps i que havia estat molt meditada». A més, el jugador de futbol va afegir: «Ara  vull centrar-me en el Barça. Espero que em quedin molts anys aquí i vull gaudir-los al màxim».

 

Inseparables a partir del Waka Waka i del Mundial de Sud-àfrica 2010

Shakira i Piqué es van fer inseparables arran de la gravació del vídeo 'Waka Waka' i del mundial de Sud-àfrica 2010 i van acabar formant la seva pròpia família. La cantant va voler donar suport al seu marit amb unes paraules molt emotives a través del seu compte d’Instagram.

 

La cantant colombiana, que està immersa en la seva gira mundial ‘El Dorado’, va escriure: «Amor, acaba una etapa que sempre durem al cor», al costat d’una fotografia de Gerard Piqué celebrant un gol amb la selecció espanyola. Es pot veure com el jugador de futbol està fent amb les mans el símbol propi de la parella que commemora el seu aniversari, el 2 de febrer.

 

A més a més, Shakira també ha admès que serà un record impossible d’oblidar: «Un dels moments més feliços de la meva vida també va ser veure’t guanyar el 2010 amb la selecció i celebrar amb Espanya campions!».


Comentaris

envia el comentari