Shakira i Piqué protagonitzen una brutal baralla en un restaurant

Diversos mitjans asseguren que la cantant va acabar plorant

Shakira y Piqué
Shakira i Piqué han protagonitzat una gran baralla | Cedida

Són mals temps per a Shakira; si no hi hagués suficient pressió a passar la vida sota l'atenta mirada de les càmeres i els fans, i en què de forma recurrent els mitjans insisteixin que la seva relació amb Piqué fa aigües, la cantant va haver d'enfrontar-se a un problema en les cordes vocals, una hemorràgia, que entorpia la seva capacitat per al cant i que afectava directament a la gira que feia temps que preparava.

  

Ella mateixa va compartir un comunicat on parlava de l'assumpte, en el qual es podia llegir: «A finals de juliol d'aquest any en un control rutinari, i abans de començar a dissenyar aquesta gira, vaig confirmar que les meves entenimentades vocals es trobaven en perfecte estat. No obstant això, cap a finals d'octubre, a la recta final dels meus assajos, vaig sentir una ronquera inusual que m'impedia cantar. Els metges van detectar que s'havia produït una hemorràgia a la meva corda vocal dreta. Desafortunadament l'hemorràgia sembla no haver-se reabsorbit encara, i el meu malson continua. I actualment em trobo en una batalla molt dura per la meva recuperació».

Com denoten les seves pròpies paraules, Shakira se sent devastada perquè no només s'ha «avariat» la seva eina de treball, sinó que també s'ha danyat una de les seves passions més grans. Ara, sumant-se a tot això i agreujant la situació, diversos mitjans han comentat que Shakira i Piqué han tingut una discussió molt forta, que ha deixat a tots dos enfadats i a ella plorant.


Pel que sembla, va tenir lloc al restaurant CrepNova, situat al carrer de Doctor Fleming 15 de Barcelona. Com explica ‘Informalia’, Shakira va arribar en taxi i va esperar  a fora del local una bona estona fins que es va presentar Piqué. Vestia de forma casual, sense maquillar, amb un xandall d'una tonalitat fosc, sabatilles amb plataforma i samarreta negra. Quan va arribar l'astre del Barça l'acompanyaven Milan i Sasha, els seus dos fills, i la seva trobada va ser freda i carregada de desencantament.

 

Discussions i una explosió d'emocions

Shakira no el va rebre de forma afectuosa, encara que Piqué la va agafar de la mà i tots van entrar dins del restaurant i es van asseure a la zona central. Piqué va demanar un plat de pasta, mentre que ella va declinar menjar i va dir que no amb un fred «res». Mentre ell menjava, ella va mostrar-se contrariada, molesta per alguna cosa. Sense donar-li importància el futbolista va seguir menjant fins que ella va començar a plorar. Piqué li va demanar que deixés de fer-ho i li va recordar que no estaven sols i que hi havia gent mirant-los.

Com no es calmava, finalment, va decidir deixar de menjar per un segon i es va canviar de lloc per posar-se al seu costat i parlar de forma discreta. El portal ‘Chance’ comenta en aquest punt que Shakira li va reprendre la seva mala actitud. En concret li recriminava la seva impuntualitat i que sempre anés enfadat, i tingués una actitud esquiva i de clar malhumor. Segons alguns testimonis, la tensió era evident i ella va seguir plorant durant un temps, cosa d'una hora, quan per fi va parar.

Shakira ha acabado llorando y reprendió a Piqué por su actitud
Shakira ha acabat plorant per l'actitud de Piqué | Cedida

 

No obstant això, cap dels dos va parlar molt més i al cap de mitja hora van sortir del restaurant. ‘Cuore’, per la seva banda, assegura que la discussió es va reprendre fora, encara que es desconeix quant va durar, o si, al final, va acabar en reconciliació. Sigui com sigui el que sí és clar és que la relació està passant per un mal moment i que Shakira es troba, actualment, en les seves hores més baixes.
 

Així, les últimes notícies de la parella no deixen d'assenyalar a una crisi molt greu, que recorden a les publicacions recurrents de diversos mitjans que avançaven una ruptura que encara no s'ha produït però que, en cas de seguir així la cosa, podria ser imminent.


Comentaris

envia el comentari