Shakira i Gerard Piqué.

Shakira i Gerard Piqué confirmen la seva separació

Shakira i el futbolista han emès un comunicat

Shakira i Gerard Piqué han pres una decisió que marcarà un abans i un després: han comunicat la seva separació. La cantant ha emès un comunicat aquest dissabte on assegurava que ha decidit separar-se del futbolista després de 12 anys de relació. 

«Lamentem confirmar que ens estem separant. Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privadesa. Gràcies per la comprensió», diu el comunicat. 

«Ens estem separant»

Gerard Piqué prefereix no entrar en escàndols que perjudiquin la seva trajectòria esportiva, per això no donarà gaires explicacions. El que sí que ha fet, però, ha estat publicar un text informant dels seus nous plans: la cantant ja no formarà part de la seva vida. Sempre estaran units pels fills que tenen en comú, però faran camins separats a partir d'ara.

De fet, diversos mitjans han assegurat aquests últims dies que Gerard Piqué ja feia vida per separat. El central del F.C. Barcelona vivia des de feia uns dies al seu antic pis del carrer Muntaner de Barcelona, quelcom que feia pensar que el jugador i l'estrella del pop colombiana havien partit peres. Diversos veïns del seu bloc, de fet, havien explicat a periodistes com Emilio Pérez de Rosas o a Laura Fa que el jugador del Barça passava moltes nits sol al seu cèntric pis de la ciutat comtal. 

Quelcom estrany, ja que aquell era el pis de solter de Gerard Piqué. Avui, però, el trencaclosques s'ha resolt: Piqué i Shakira s'han separat i, per això, el central del F.C.Barcelona fa dies que dorm sol. 

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros

Shakira i el seu te felicito

Ho deia Emilio Pérez de Rosas a principis d'aquesta setmana a El Periódico. Gerard Piqué havia tornat al seu antic pis i Shakira havia fet una cançó amb un missatge en clau. «Et felicito que bé que actues», «no suporto la gent de dues cares» i «em tractes com una més dels teus capricis», son tres de les frases de la cançó que feien pensar que hi havia quelcom més. 

Eren molts, però, els qui asseguraven que Piqué i Shakira no podien haver partit peres. Que eren tot imaginacions, que era tot un miratge. Al final, però, ni imaginacions, ni miratge. Piqué i Shakira parteixen peres, i ho fan amb dues criatures.