Shakira planeja tornar als Estats Units i podria convèncer Piqué perquè abandoni el Barça

Els plans de futur de la cantant estan lluny del club blaugrana
La familia que ha format amb Gerard Piqué és un problema per treballar a l'extranger | Instagram / Shakira

 

Que Shakira és una artista mundialment coneguda és una cosa que bé sap tothom. Els èxits que ha aconseguit la cantant colombiana no són fàcils, i és que la dedicació es un factor constant a la seva vida. Tot i així, quan una artista aconsegueix tants guardons, les seves perspectives de futur canvien, i necessita ampliar els seus horitzons per tal d'assolir noves metes. Segons el portal 'Diario Gol', Shakira ja estaria planejant els seus projectes de futur, després d'acabar la gira que iniciarà d'aquí molt poc. Segons el portal mencionat, Shakira hauria expressat a Gerard Piqué el seu desig de marxar als Estats Units quan el central del Barça acabi la temporada 2017/18. 

Ara bé, el líder de l'eix defensiu del Barça té contracte amb l'entitat blaugrana fins al 2019, i el club espera que renovi, ja que és un dels principals símbols de la plantilla, juntament amb Leo Messi. Pel que fa a Shakira, tampoc li interessa crear una disputa entre la família Piqué-Mebarak i el FC Barcelona. El club blaugrana juntament amb la Fundació Bancaria La Caixa s'han compromès a ajudar a la creació d'una escola a Barranquilla, a Colòmbia, mitjançant un acord de col·laboració amb Pies Descalzos, la fundació de l'artista.

 

El desembre de l'any passat, Gerard Piqué va concedir una entrevista al programa 'Fora de sèrie' de TV3, on va parlar una mica sobre la possibilitat de marxar als Estats Units. «Ella [Shakira] està encantada. Jo a vegades li faig bromes i li dic 'i si algun dia anem als Estats Units?' que és el que ella volia en un principi», va dir el jugador, que va afegir que «ella li diu 'no, no!, ens quedem a Barcelona'». Piqué va tancar la discussió explicant que «si és per ella, ens quedem aquí». El que no sabem és si durant el transcurs d'aquest any, Shakira ha canviat d'opinió, i ara té ganes de provar sort al país nord-americà.