rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Shakira no pot reprimir les llàgrimes en un concert a Colòmbia

La cantant colombiana tornava a casa seva, a Colòmbia, i va tancar el concert totalment emocionada
Shakira no va poder aguantar les llàgrimes a Colòmbia | Instagram

 

Ja recuperada del seu problema a les cordes vocals, Shakira travessa un dels moments més dolços de la seva vida. Vivint a Barcelona amb Gerard Piqué i els seus dos fills, Milan i Sasha, la cantant colombiana sembla haver oblidat totalment uns problemes vocals que van posar en dubte la seva carrera artística. El que no oblida la cantant, però, és la seva terra i els seus orígens.

 

Així va demostrar-ho quan, enmig d’un concert a Bogotà, a Colòmbia, la passada matinada, la cantant va arrencar a plorar desconsoladament. «Gràcies per donar-me un dels concerts més bonics de la  meva vida!», assegurava Shakira a través d’un vídeo on se la podia veure totalment entregada als seus compatriotes.

 

 

Shakira emocionada per tornar a Colòmbia

‘El Dorado World Tour’, de fet, està sent d’allò més emocional per Shakira. La setmana passada, de fet, els seus fills acudien al Monumental de Buenos Aires, a l’Argentina, per fotografiar-se amb els jugadors de l’històric equip argentí, River Plate.

 

Els fills de Gerard Piqué i Shakira, Milan i Sasha, amb els jugadors del club argentí River Plate | Twitter

 

 

Dies abans, l’artista colombiana tornava a estar en boca de tothom després de tenir un gest d’allò més especial amb un fan en un concert. Enmig d’una actuació el passat octubre, un fan de la cantant colombiana va aconseguir burlar la seguretat de l’espai o pujar a l’escenari. Shakira, en veure-ho, va aturar els membres de seguretat —que ja l’estaven fent fora— i va fer-li dos petons, més enllà de regalar-li una emotiva abraçada.   

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris