IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Shakira podria arribar a perdre 40 milions d'euros a causa de la cancel·lació de la seva gira 'El Dorado'

La cantant colombiana ha anunciat aquesta setmana la cancel·lació de la seva gira fins al 2018

Shakira celebrarà un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona
Imatge de la cantant Shakira durant una actuació   | Shakira Universe

Shakira està passant pels pitjors moments de la seva carrera professional, com ella mateixa publicava aquest passat dimarts 14 de novembre a través de les xarxes socials. L'artista colombiana anunciava aquesta setmana la cancel·lació de tota la gira 'El Dorado', el seu últim treball discogràfic, fins al 2018, per una hemorràgia a les cordes vocals després de forçar massa als assajos. 

«Els meus doctors m'han ordenat un descans total de la veu que es perllongarà uns dies per evitar que es produeixi un dany major», explicava en un comunicat. Una cancel·lació que, a banda d'afectar-la anímicament, podria costar-li molts diners

Una despesa de 40 milions d'euros

Segons publica 'El Nacional', la posada en marxa de cada concert està valorada en 1,2 milions d'euros. I és que Shakira s'ha proposat que aquesta gira sigui la més espectacular dels seus més de 20 anys de trajectòria. Unes xifres que, si tenim en compte que s'han posposat totes les actuacions per Europa, la despesa puja a 15,6 milions d'euros, el que suposa un total de 40 milions d'euros pel que fa a la totalitat de la gira. 

 

The El Dorado World Tour starts THIS MONTH! Here’s our latest look at rehearsals #ElDoradoWorldTour empieza este MES! Aquí les mostramos cómo van los ensayos... ShakHQ

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Per tal de minimitzar aquestes pèrdues, l'artista s'hauria posat en contacte els últims dies amb un advocat de confiança per valorar les conseqüències d'aquest ajornament, segon la font citada. La principal garantia és l'assegurança de Live Nation, la promotora de la cantant, que respon d'ella en cas de malaltia. Els danys d'anys irreparables econòmicament serien aquells relacionats amb els sponsors i patrocinadors, encara que es desconeixen les xifres. 

 

Una pequeña pausa en mi día para cantar una canción de amor! / A little pause in my day to sing a love song! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el


Comentaris

envia el comentari