Shakira podria tornar a estar embarassada

La cantant ha penjat un nou vídeo ballant bachata on se la veu amb una panxa molt més sobresortida del que és habitual

Fa uns dies la cantant Shakira penjava en el seu compte d'Instagram un vídeo on ensenyava els seus dots com a ballarina de bachata al costat del seu coreògraf. Al vídeo anunciava el seu nou videoclip de «Déjà vu» amb la col·laboració de l'intèrpret Prince Royale. De nou, la cantant ha mostrat un altre tros de la seva coreografia per ensenyar-l'hi a tothom. Tot i així, més que aplaudir el seu sensual ball, els fans s'han tornat bojos amb un detall sobresortit del seu cos. Segons 'La Vanguardia', els fans s'han adonat que té la panxa molt més pronunciada del que és habitual. De fet, el seductor vestit negre que porta és tan ajustat que sembla que el seu ventre sobresurti de forma destacada.

 

Seguimos practicando bachata para nuestro video Deja Vu! Shak @princeroyce

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

Les sospites d'un possible nou embaràs de la colombiana s'han estès entre els seus seguidors de Facebook i Instagram, les dues xarxes socials on ha compartit l'enregistrament. Els seus fans no han trigat gens a celebrar entusiasmats el seu estat: «Està embarassada, quina alegria…», «Quina felicitat, serà mare un altre cop», «Està embarassada i és una nena, n'estic segura». El vídeo no ha passat inadvertit, igual que la seva panxa, ja que ha generat prop de 4.000 comentaris i 150.000 reaccions, superant els sis milions de reproduccions.

No és la primera vegada que hi ha rumors d'embaràs, però en cas que es confirmi, Shakira i Piqué passarien a ser família nombrosa. La cantant, de 40 anys, té dos nens, Milan, que va néixer el gener del 2013, i Sasha, nascut també el gener del 2015. Per aquest motiu alguns fans escrivien comentaris sobre el desig que aquest possible tercer fill de la parella fos nena. Si es confirma la notícia, la cantant colombiana es veurà obligada a baixar dels escenaris durant un temps perquè no podrà fer front als llargs viatges amb avió i haurà de passar a dedicar-se a compondre, sobretot quan estigui en avançat estat de gestació, com ja ha fet en els seus dos parts anteriors.


Comentaris

envia el comentari