ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Shakira porta a Barcelona l'equip de Boston que l'anava a intervenir per no separar-se de Piqué

El prestigiós laringòleg Steven M. Zeitels, considerat el millor del món a la seva especialitat, està ultimant tots els preparatius
Shakira i Piqué a una imatge d'arxiu | Cedida

 

Shakira està passant per una situació límit després que li diagnostiquessin una greu malaltia a les cordes vocals que l'ha apartat totalment dels escenaris i que l'ha obligat a cancel·lar els concerts de la 'Dorada World Tour'. Tot indica que la seva desesperació arribaria fins al punt que no es vol separar del seu marit i fills i s'ha portat des de Boston a tot l'equip mèdic que l'ha d'intervenir.

 

El prestigiós laringòleg, Steven M. Zeitels i el seu equip, considerats els millors del món a la seva especialitat, estan ultimant tots els preparatius i la intervenció per operar a Shakira.

Shakira no vol deixar sol a Piqué 

Es realitzarà a la clínica Teknon de Barcelona on Shakira podria ingressar en les pròximes hores, ja que no vol marxar als Estats Units. Probablement, a part de la seva greu malaltia que la pot deixar sense veu i acabar amb la seva carrera musical, el que més el preocupa és la relació sentimental que té amb el pare dels seus fills, el futbolista Gerard Piqué.

 

L'hemorràgia que té a les cordes vocals ha coincidit amb els rumors de crisi sentimental de la parella. Just quan eren més forts. Fins i tot,  alguns mitjans asseguraven que havien trencat. En aquest moment, a la cantant se li va trencar la veu. Per aquest motiu apunten que Shakira no ha volgut abandonar de cap manera la capital catalana, per no separar-se de la seva parella i no augmentar els rumors de crisi i no deixar el futbolista sol a Barcelona, segons recull el diari 'Gol'.

 

 

La cantant deixarà a les mans del dr. Zeitels la seva veu i el seu futur

Shakira està avisada per l'especialista dels perills que pot comportar l'operació. Els riscos que la veu de la cantant es pugui veure afectada per la intervenció són molt alts. A més, corregir els seus problemes a les cordes vocals pot comportar que la seva veu no sigui la mateixa d'abans.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris