Shakira revoluciona les xarxes amb la seva última fotografia

Ha publicat una imatge amb uns llavis molt prominents que podrien confirmar que s'ha punxat botox

Shakira en un concert
Shakira podria haver-se realitzat un retoc estètic | GTRES

Shakira fa temps que no és només un referent musical sinó que és tota una icona de la moda i la bellesa per bona part dels seus seguidors. La cantant acostuma a enamorar amb totes les imatges que penja a les seves xarxes però no sempre és així. 

La seva última fotografia a Instagram destaca per un detall molt significatiu al seu rostre: uns llavis especialment voluminosos. La imatge deixa el dubte si la parella de Gerard Piqué ha decidit fer-se un retoc estètic, punxant-se una mica de botox, o si simplement és víctima d'un mal maquillatge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out on the town!

A post shared by Shakira (@shakira) on

En tot cas, sembla més aviat la segona opció, doncs si per una cosa ha destacat sempre la colombiana, és per tenir uns llavis bastant carnosos. 

Un altre 'look' arriscat

Fa poques setmanes, Shakira també va sorprendre a tothom amb un nou 'look' poc freqüent en ella. Amb motiu de l'estrena de la seva pel·lícula, Shakira va voler mostrar als seus seguidors, a través d'Instagram, una nova imatge: els cabells de la colombiana van passar d'estar arrissats, a estar completament llisos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoot day / día de rodaje para el #ShakiraFilm

A post shared by Shakira (@shakira) on

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari