Fotomuntatge Gerard Piqué i Shakira

Shakira pren, ara sí, la decisió final: no hi ha marxa enrere i Piqué no pot fer res

Shakira marxarà amb els seus fills a Miami el 7 de gener

Ja és definitiu. Tot i que fa dies que es rumorejava sobre aquest fet, sobretot després de l'acord de divorci que van signar tant Shakira com Gerard Piqué el passat mes de novembre, ara sembla que sí que no hi ha marxa enrere.

La cantant colombiana ho té tot preparat i ja li ha comunicat a l'exblaugrana. Després de les festes de Nadal, dirà adeu a Barcelona. I començarà una nova vida lluny del seu ex, acompanyada dels seus dos fills, Milan i Sasha. Tots tres s'instal·laran força lluny, a Miami.

Shakira a dins d'un cotxe
Shakira se'n va de Barcelona. | GTRES

La casa on viurà Shakira a partir del 2023

L'artista ja ha anunciat que marxa. I la data fixada és el 7 de gener. Serà després de les festes de Nadal, doncs, quan la de Barranquilla s'emporti de forma definitiva els nens a viure als Estats Units.

Concretament, serà a Miami, on Shakira té una mansió que va adquirir ara ja fa més de 20 anys. Es tracta d'un habitatge de 750 metres quadrats que compta amb 6 habitacions i amb un gimnàs. Fins i tot, tindrà a la seva disposició un moll privat.

Una casa que ara està deixant a punt, a només un mes de marxar-hi a viure. De fet, segons ha assegurat Rocío Sañudo a Y ahora Sonsoles, fa dies que no deixen d'arribar vehicles a la mansió, destinats a preparar-la i deixar-la llesta per quan arribi la cantant amb els petits. 

A més, si tenim en compte la causa oberta que té l'exparella de Gerard Piqué amb Hisenda, en cas que hi hagi una sentència ferma, la casa no podria ser embargada. El motiu és que l'habitatge està a nom d'allò que a Espanya és una societat limitada.

D'altra banda, Lorena Vázquez ha explicat que Shakira tenia un límit per posar data per anar-se'n cap a la seva nova residència, el 30 de novembre. I que, quan viatgi fins allà, ho farà en un vol privat que comptarà amb equip mèdic destinat a tenir cura del seu pare.

Allí, tots tres començaran una nova vida allunyats de totes les polèmiques que els han perseguit aquests últims mesos i que, com al·legava la colombiana com a motiu per marxar de Catalunya, no els deixaven respirar tranquils.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp