Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira

Shakira preocupa (i molt): Les imatges i un testimoni que demostren el seu mal estat

La cantant ha estat vista molt afectada

Shakira no aixeca el cap. Després del comunicat emès per la cantant i l'exjugador del Barça, semblava que les aigües s'havien calmat. «Hem acabat, hem signat i de mutu acord. S'ha arribat a un acord», van comentar els seus advocats en sortir de la reunió de la mansió d'Esplugues.

Vint-i-quatre hores després de la trobada, el català i la colombiana van trencar el seu silenci. Van fer públic un comunicat el qual posava de manifest la fi de la relació i l'acord definitiu referent a la custòdia dels seus dos fills: Milan i Sasha. A més, demanaven respecte per als infants. Deia així:

«COMUNICAT OFICIAL

Barcelona, 8 de novembre de 2022.

Volem comunicar que hem signat un acord que garanteix el benestar dels nostres fills i que es ratificarà en el jutjat, com a part d'un tràmit merament formal. El nostre únic objectiu és aportar-los la major seguretat i protecció, i confiem que es respecti la seva intimitat.

Agraïm l'interès mostrat i esperem que els nens puguin continuar amb les seves vides amb la privacitat necessària, en un entorn segur i tranquil. Shakira i Gerard».

Shakira encén les alarmes

Doncs bé. Tot just una setmana després, han sortit a la llum unes imatges de la cantant i un testimoni que asseguraria haver vist a la de Barranquilla plorant de manera desconsolada. La notícia la va treure en exclusiva el programa de Telecinco, Sálvame, ahir a la tarda.

Segons explica el testimoni, Shakira es trobava amb unes amigues mentre parlava per telèfon i en penjar la trucada es va posar a plorar. A més, algú va aprofitar per fer-li unes fotografies i el mateix programa presentat pel català Jorge Javier Vázquez les va emetre en prime time.

«Res més penjar s'ha posat a plorar. No ens hem volgut acostar perquè ella estava discutint amb les amigues. La meva mare és súper fan, dic: 'Vaja, acostar-se a demanar-li una foto és impossible'. Ja et dic, hem vist tothom que era ella i no s'ha acostat ningú», va declarar. 

Shakira
Shakira amb les seves amigues. | Telecinco

El nou projecte de Piqué

Tot just un dia abans d'aquestes imatges, Gerard Piqué havia presentat en un esdeveniment el seu projecte, però amb una novetat. Era la primera vegada que l'empresari estava acompanyat de manera 'oficial' de Clara Chía, el seu nou amor. 

Fet que, possiblement, desencadenés el mal estat de Shakira. «El dia anterior s'havia presentat el nou projecte de Gerard Piqué i va ser la primera vegada que va estar amb Clara Chía, ja com a parella. El desamor es viu com es viu», afirmava Laura Fa.