Imatge de Piqué amb Shakira.

Shakira continua sense perdonar i pren una surrealista decisió anti-Piqué a Miami

Gerard Piqué és aquests dies als Estats Units amb els seus fills, però Shakira l'obliga a girar cua abans del que s'esperava

Shakira fa vida a Miami, però no oblida Barcelona. Hi ha passat molts anys i els seus fills s'han criat a la ciutat comtal. Barcelona forma part de la seva vida i això és quelcom indiscutible. Ara, però, la cantant colombiana sembla que fa petits passos per a poder-se —com a mínim— alliberar del seu pas per Catalunya. 

Això sí, li serà difícil. Bàsicament, perquè la seva exparella i pare de les seves dues criatures és Gerard Piqué. L'exfutbolista ha viatjat recentment a Miami, als Estats Units, per veure Milan i Sasha en una visita que ha estat d'allò més polèmica per la decisió que ha pres Shaki amb el pare dels seus fills. 

Visites racionades 

Shakira no li ho vol posar fàcil a Gerard Piqué. L'ex del Barça es troba aquests dies a Miami per estar amb els seus fills. Li pertoquen deu dies al mes per gaudir de la companya de Milan i Sasha. 

Imatge de Shakira amb els seus dos fills
Shakira ja ha marxat a viure a Miami amb els seus fills Milan i Sasha; i Piqué té dret a visitar-los 10 dies al mes. | Twitter

Però ara hi estarà menys de deu dies. El motiu? Perquè Shakira justifica que Piqué ja havia passat amb els seus fills els primers dies d'aquest mes a Barcelona i per tant se n'haurà d'anar abans del previst de Miami. 

Segons l'acord de divorci que van firmar, Shakira està en el seu dret de prendre aquesta determinació. I és que el màxim de dies que Piqué pot estar amb els nens és de deu. Per tant, a Miami només els gaudirà la meitat de dies que li pertocarien amb condicions normals perquè a Barcelona ja va estar amb ells a principis del passat mes d'abril. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Piqué vol una casa a Miami

Segons la premsa gossip, així mateix, Piqué valora comprar o llogar una casa a Miami per a poder proporcionar més estabilitat als seus fills sempre que els vagi a veure als Estats Units. D'aquesta manera, evitaria que les visites fossin sempre públiques i els paparazzis el poguessin veure en restaurants o hotels de la ciutat.