Shakira rep una sorpresa d’aniversari d’un club de fans de Barranquilla

La cantant, que durant el dia d’ahir va complir 42 anys, ha compartit a xarxes socials un vídeo d’allò més divertit que li ha dedicat un club de fans de la seva ciutat natal
Shakira rep una sorpresa d’aniversari d’un club de fans de Barranquilla | GTRES

 

Inesperada sorpresa la que ha rebut Shakira en motiu del seu 42è aniversari. La colombiana, que fa anys el mateix dia que Gerard Piqué —si bé en aquest cas, el jugador blaugrana en compleix 32, ja que la parella es porta una dècada de diferència— ha compartit als seus comptes de Twitter i Instagram el regal que li ha fet un club de fans de Barranquilla, la seva ciutat natal: un vídeo on els seus seguidors apareixen cantant la mítica cançó ’Aniversari feliç’ i passant-s’ho d’allò més bé.

 

 

Shakira ha complert 42 anys

Shakira  ha complert ni més ni menys que 42 anys, en un moment força convuls de la seva vida. Però entre els rumors de casament i els seus problemes amb Hisenda, l’artista ha trobat un forat per celebrar un esdeveniment molt especial: el seu aniversari.

 

Així les coses, durant el dia d’ahir la família de la colombiana gaudia d’una jornada d’allò més completa, ja que Gerard Piqué també compleix anys el mateix dia, i avui la cantant ha compartit unes imatges a xarxes socials que demostren que ha estat un dia completament inoblidable.

 

 

Un pastís que representa la família Piqué Mebarak

En primer lloc, Shakira ha sorprès tots els seus seguidors publicant una instantània del pastís d’aniversari que va compartir amb el seu xicot. I és que, tal com es pot apreciar a la fotografia, el cóc estava coronat amb quatre divertides figures que representaven el més important en la vida de l’artista: els seus fills i el seu marit.

 

 

Així que, mentre dues de les figures —les més grans— tenien la forma d’una gallina i un gall; les altres, més petites, es configuraven com a dos pollets ben petits. D’aquesta manera, cada membre de la família Piqué Mebarak tenia la seva representació particular.

 

 

Un club de fans de Barranquilla li fa un regal molt especial

Però aquesta és no ha sigut l’única cosa que de ben segur ha arrencat un somriure a l’artista. I és unes hores després, Shakira compartia una altra publicació als seus comptes d’Instagram i Facebook. Aquest cop, però, mostrava a tots els seus seguidors un vídeo que havia realitzat un club de fans de Barranquilla, la seva ciutat natal.

 

 

En el vídeo, podem veure com un dels integrants d’aquest club li desitja un feliç aniversari a la colombiana, i tot seguit entren en escena més d’una desena de persones que comencen a cantar la mítica cançó d’aniversari. La publicació va acompanyada de la següent frase: «Així és la meva terra!».