ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Shakira: «Ser mare és la tasca més difícil de la meva vida»

La cantant assegura que cuidar els seus fills és més esgotador que «36 hores seguides de feina»

Shakira ha confessat als mitjans que la tasca de ser mare és la més difícil de la seva vida i que combinar-la amb la seva vida professional és un «desafiament diari». En declaracions a EFE, la cantant ha explicat que «ser mare és una feina molt bonica, la més maca del món, però també la més intensa». De fet, Shakira ha arribat a explicar en aquesta entrevista feta el passat dimarts a Sao Paulo que el nivell d’exigència «mental» i «emocional» a l’hora de cuidar els seus fills és tan elevat que és més esgotador que «36 hores seguides de feina».

«No sé com ho faig, imagino que com totes dones del món, que anem boges. És un desafiament diari poder combinar la vida de dona professional, la de mare, tenir temps per a mi i pels altres. És difícil, la tasca de ser mare és la més difícil de la meva vida», ha dit Shakira durant la presentació del seu nou àlbum Dance a Brasil.

Sobre la seva vida professional, la cantant ha assegurat que ha «reconnectat» amb la seva feina i que la relació amb la música ara és «immediata», fet que li permet publicar cançons abans de publicar tot el disc complet. Shakira es mostra engrescada amb el nou projecte i molt contenta amb els seus nous senzills.


Comentaris

envia el comentari