Shakira es mostra tímida, però intensa en el nou col·legi dels seus fills

L’escola és internacional i la més cara de Barcelona, costa uns 1.300 euros al mes, sense extres
Piqué i Shakira es mostren tímids en la nova escola dels seus fills | CatalunyaDiari.cat

 

Milan i Sasha, els fills de Shakira i Gerard Piqué, van a un dels col·legis internacionals més prestigiosos i cars de Barcelona. On tots els pares de la resta d’alumnes s’han mostrat completament discrets, tal com se’ls havia demanat a principis del mes de setembre, quan van rebre una carta on se’ls advertia que s’incorporaria a l’escola una família amb membres molt coneguts.

 

Shakira i Piqué han deixat enrere la Miranda, a Esplugues, i han optat perquè els seus fills assisteixin a una escola on el currículum és internacional, tenint l’opció de traslladar-se a qualsevol part del món sense variar el temari, segons ha explicat ‘Vanitatis’. Com ha estat el cas d’Iniesta que també va escollir aquest centre i ara els seus fills continuen els estudis al Japó sense problemes.

 

 

Piqué i Shakira porten els nens a l’escola

La matrícula inicial del col·legi internacional és de 6.000 euros, sumant-li un altre pagament anual de 975 euros, més 15.600 euros l’any, uns 1.300 euros al mes, que van incrementant-se a mesura que els nens passen de curs fins als 20.600 euros anuals dels dos últims anys. A més a més, però, cal sumar-li els extres: 1.650 euros si es queden al menjador, 550 per l’assegurança de vida opcional, les extraescolars i els 150 euros, mínim, de l’autobús.

 

Shakira és molt intensa amb els seus fills a l'escola internacional | CatalunyaDiari.cat

 

Tanmateix, Piqué i Shakira van decidir que portarien ells mateixos en cotxe els seus fills fins a l’escola. Segons el pare d’un company de Milan, «Piqué va cada dia a portar als seus fills al col·legi», encara que ell no condueix perquè va perdre els punts del seu carnet, i també ho fa Shakira els dies que no està de gira internacional.

 

 

Milan, molt semblant a la seva mare

«Quan ve Shakira, deixa a Sasha a la biblioteca mentre porta al gran a la seva classe», ha assegurat una altra mare. La cantant també s’ha implicat en aquesta escola amb la mateixa intensitat com ho feia a l’anterior i, fins i tot, alguna responsable de l’escola «ho veu amb cert sofriment perquè no estan acostumats i, com Shakira és tan famosa, no poden dir-li que es mantingui al marge».

 

El que més gràcia a fet als pares ha estat presenciar l’actuació nadalenca d’aquest any. La majoria dels petits van representar la funció mostrant-se tímids, però Milan «va demostrar que està acostumat a veure la seva mare sobre els escenaris o almenys que porta la genètica d'ella perquè va ballar amb molta facilitat». Tots els pares admiren Milan i Sasha i estan orgullosos de tenir-los a l’escola, tot i que creuen que Shakira i Piqué «semblen tímids», ja que es barregen poc amb els altres adults.