Fotomuntatge de Gerard Piqué i Shakira entrant al jutjat de Barcelona

La 'bomba' que Shakira prepara contra Piqué: «Soc massa per tu...»

Shakira envia un nou dard enverinat a Gerard Piqué

Shakira ho ha tornat a fer. I és que després de la seva polèmica separació de Gerard Piqué, no han estat poques les vegades que la cantant s'ha pronunciat sobre aquesta qüestió a través del que millor sap fer: la música.

Fer cançons ha estat la via que la colombiana ha trobat per superar un dels moments més durs de la seva vida, una cosa que hem pogut veure sobretot en aquests últims mesos.

L'artista llançava el passat mes d'abril (i abans que es fes pública la separació) Te Felicito, juntament amb Rauw Alejandro, una cançó que, per la seva lletra, no feia presagiar res de bo. I així ha estat. 

Ni tampoc Monotonía, el seu següent tema, que, amb frases com Me dejaste por tu narcisismo, ja deixava molt clar tot el que pensava del seu ex. Però és que sembla que això encara no s'ha acabat.

Imatge de Shakira del videoclip de 'Te Felicito'.
Shakira al videoclip de 'Te Felicito', també dedicada a Gerard Piqué. | YouTube
 

El dard enverinat de Shakira a Piqué

I just ahir a la tarda la de Barranquilla va anunciar una nova cançó amb el productor i DJ argentí Bizarrap, artífex d'un dels temes que més han sonat aquest estiu.

Una cançó que, si bé encara no es pot sentir, ja ha fet parlar molt a les xarxes socials. I és que molts usuaris i fans asseguren que la cantant aprofitaria aquesta ocasió per enviar nous dards enverinats a qui va ser durant 12 anys la seva parella. 

De fet, les mateixes xarxes socials de l'equip de Shakira ja van publicar una fotografia on es veia una avioneta amb un fragment de la lletra. Es podia llegir Una loba como yo no está pa' tipos como tú. Una referència prou clara cap a qui havia estat fins a l'any passat la seva parella. També s'han filtrat frases com: «Soc massa per tu, n'has triat una d'igualeta a tu. Jo amb tu no torno encara que m'ho supliquis».  

Sigui com sigui, no falta gaire per saber quines paraules més li dedicarà aquesta vegada la colombiana a Piqué. I és que la cançó veurà la llum avui mateix, tot i que no se sap a quina hora.

Si finalment aquest tema és un atac cap a l'exblaugrana, Shakira no seria l'única artista que aprofita la seva sessió amb Bizarrap per atacar una persona. Anteriorment, ja ho havia fet Residente, que va carregar contra el cantant colombià J Balvin.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp