TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🚨 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els CDR convoquen una nova mobilització per avui

Shakira envia un gran ‘zasca’ a Gerad Piqué a través de les xarxes socials

La cantant ha publicat una fotografia a Instagram i Twitter amb unes paraules dedicades al futbolista
Shakira ha enviat un 'zasca' al seu marit, Gerard Piqué, a través de les xarxes socials | GTRES

 

Nou projecte professional de Shakira. D’ençà que la cantant colombiana va finalitzar el darrer concert de la seva gira ‘el Dorado World Tour’ no es coneixia si tenia algun altre projecte entre mans. Fins ara, o això és el que sembla que ha demostrat segons la imatge i el missatge que ha compartit a través de les seves xarxes socials i, de pas, ha aprofitat per enviar-li un ‘zasca’ a la seva parella, el futbolista català Gerard Piqué.

 

El millor equip del món, segons Shakira

Concretament Shakira ha publicat una imatge a Instagram, que també ha compartit a través del seu compte de Twitter, on es pot veure la cantant acompanyada d’un gran grup de persones i és per les paraules que ha escrit que s’han incrementat els rumors d’un nou projecte musical.

 

Shakira, acompanyada pel seu equip de Sony, podria tenir un nou projecte musical entre mans | Instagram (@shakira)
 

 

«El meu equip de Sony... El millor equip del món, millor que el Barça», ha escrit juntament amb una emoticona d’una picada d’ullet. Així doncs, el grup que l’acompanya és, ni més ni menys, que l’equip amb el qual treballa i el missatge que li dedica a Gerard Piqué és una clara broma que li ha fet en mencionar l’equip de futbol en el qual juga.

 

 

Tot i que a la majoria els ha fet gràcia, no a tots els seus seguidors els ha agradat la broma i així ho han deixat clar tot dient que «no li agradarà a Piqué». Una idea que potser és certa perquè el català normalment és molt actiu a les xarxes socials, però no ha interaccionat amb aquesta publicació de la seva dona, no li ha donat a ‘m’agrada’ ni tampoc ha deixat cap comentari o ha fet cap menció al respecte.

 

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris