Primer pla de Verónica Forqué somrient

L'última foto que va publicar Verónica Forqué pren significat: «És especial»

Analitzem amb detall el perfil d'Instagram de l'actriu Verónica Forqué

Els fans de Verónica Forqué encara segueixen en xoc després de la mort de la mítica actriu espanyola de 66 anys. I és que Forqué estava d'actualitat en els últims mesos per la seva participació en el programa culinari 'Masterchef Celebrity'.

Un espai que va haver d'abandonar a causa del seu complicat estat de salut, ja que ella mateixa va confessar estar «esgotada» abans de marxar del programa en la recta final. És curiós que les darreres imatges que apareixen al seu perfil d'Instagram versen sobre el talent culinari del qual es va acomiadar de manera forçosa.

L'última foto de Verónica Forqué que diu moltes coses

D'entre totes aquestes fotos, cal ressenyar-ne l'última on apareix Verónica Forqué amb la seva filla, María. Aquella va ser una gala molt especial perquè els familiars dels concursants cuinarien amb ells a la primera prova del programa.

María, la filla de Verónica Forqué
Verónica Forqué amb la seva filla María | GTRES

«Aquesta nit és especial», deia el missatge d'aquesta foto a les xarxes socials de l'actriu. Una única frase que acompanyava l'anunci que la seva filla María Iborra apareixeria a 'prime time' a La 1 per primera vegada. Un xut d'energia que va rebre amb magnificència l'actriu de 'Bajarse al moro' i 'Kika'.

Avui dia, María encara no ha fet cap mena de declaració sobre la garrotada que ha colpejat la seva vida en les últimes hores. Malgrat tot el que ha patit, al tanatori se l'ha vist amb gran enteresa, rebent tots aquells amics que volien acomiadar-se de la seva mare.

María Forqué, filla de Verónica Forqué, en un cotxe
María Forqué s'ensorra amb el seu xicot Rafael García després de sortir del pis de la seva mare | GTRES

Recordem que María i la seva parella Rafael van estar a la casa de Verónica Forqué amb la policia, minuts després que l'actriu acabés amb la seva vida. Per la seva banda, la jove mai ha volgut posar-se en un primer pla mediàtic, cosa que sí que va fer la seva mare, una de les artistes més estimades del cinema, teatre i televisió a Espanya.

⬇️ Clica a sota per veure com van salvar la vida de Verónica Forqué fa uns anys ⬇️

😮JA HO HAVIA INTENTAT ➡️

Analitzem el perfil del compte d'Instagram de Verónica Forqué

Si analitzem amb deteniment el compte d'Instagram de l'actriu, veiem que les darreres 22 publicacions són del programa 'Masterchef Celebrity'. Així doncs, Verónica Forqué va decidir no exposar més la seva vida diària a les seves xarxes des del passat 15 de novembre, com sí que feia en altres èpoques anteriors.

Verónica Forqué durant un photocall a Madrid.
Verónica Forqué va publicar la seva última foto a Instagram el 15 de novembre de 2021 | GTRES

Fora d'aquestes últimes fotos que va publicar Forqué, la resta d'imatges que s'hi veuen mostren un perfil que barreja la vida professional amb la personal. I és que la veterana actriu publicava alguns dels seus treballs més importants, alhora que veiem altres moments amb familiars i amics que han estat a prop seu fins al final de la seva vida.

Si se segueix navegant per les xarxes de Verónica Forqué, trobem consells per buscar l'equilibri, imatges dels rodatges i fotos més íntimes al set d'enregistrament. A més a més, solia publicar fotos d'actes publicitaris i esdeveniments als quals acudia cada cert temps.

Tota una vida que els fans més grans de l'actriu espanyola podran comprovar si investiguen a fons. I és que són més de 260 imatges les que ha pujat al seu compte des que l'obrís fa anys.

⬇️ Descubreix a sota qui és Tito Valverde, el 'vidu' de Verónica Forqué ⬇️

👉 EL VIDU CASAT AMB UNA ALTRA ➡️

Ara, però, veurem si el seu compte d'Instagram és actualitzat per algun dels seus familiars o es queda desert després de la pèrdua de Forqué.