Sílvia Abril i Buenafuente, una preciosa i poc convencional història d'amor

El presentador de Reus ha explicat la història gens convencional de com va conèixer a Sílvia Abril mentre ella interpretava la ‘Nena de Shrek’ en el seu programa

Buenafuente i Sílvia Abril, protagonistes d'una tendra història d'amor
Buenafuente i Sílvia Abril, protagonistes d'una tendra història d'amor | Instagram

La 33a gala dels Premis Goya va ser presentada, per primer cop, per una parella a l'ús: Andreu Buenafuente i Sílvia Abril, un dels duos més carismàtics de la televisió i que sobresurten com a grans professionals en les seves respectives feines, ell com entrevistador i ella en el programa on col·labora.

Va ser el primer cop que ambdós presentaven els reconeguts premis; tot i això, la parella ja tenia experiència en aquest tipus d’actes, tal com explica ‘La Coctelera’. La humorista va fer riure el públic dels premis Feroz l’any passat, i Buenafuente havia participat en l’entrega d’aquests  premis en dues ocasions.

Una història d’amor gens convencional

Andreu Buenafuente va confessar a Ángel Llácer en el seu programa de TV3 com va conèixer la seva actual dona, Sílvia Abril, i la història de la seva relació no és gens convencional. L’entrevistador va revelar que, en lloc de trobar-se en una gran gala o una entrega de premis, la parella es va conèixer a base de bromes quan ella interpretava la ‘Nena de Shrek’ en la petita pantalla.

Silvia Abril interpretando a la niña de Shrek
Silvia Abril va conèixer a Buenafuente quan interpretava la 'Nena de Shrek' | Movistar +

 

«Una vegada es va aproximar a la meva taula, en directe, en el programa, disfressada de la ‘Nena de Shrek’, es va aixecar la faldilla i en realitat em va mirar amb cara de Sílvia, no de la ‘Nena de Shrek’. Ningú se’n va adonar, però jo sí. Després vam quedar i vam parlar molt, vam sopar, vam continuar parlant. Vam anar a casa, vam seguir parlant... I li vaig dir: ‘ens hauríem de fer un petó ja’. I en aquell moment vam començar a sortir», va explicar Buenafuente a Ángel Llácer, visiblement emocionat.

El seu casament, que en un inici pretenia ser discret, es va celebrar el 2017 i fou conegut per tothom després que Concha Velasco revelés molts detalls de la cerimònia. Un d’ells, per exemple, va ser que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va ser qui els va casar.

  • També pots llegir: 'Late Motiv' crea un '10 Years Challenge' amb polítics espanyols

Les anteriors parelles de Sílvia i Andreu

L’entrevistador Andreu Buenafuente ha tingut algunes parelles igualment conegudes, com per exemple Carolina Ferré, amb qui manté una excel·lent relació. Per altra banda, no es coneix cap altra parella de Sílvia Abril que no sigui l’actual marit, amb qui porta casada dos anys i amb qui comparteix una filla de tan sols sis anys, Joana. 

La pareja con su hija Joana
La parella amb la seva filla Joana | ¡HOLA!

 

Des del naixement de Joana, Sílvia aprofita sempre que pot per parlar d’ella, com fou durant la gala de l’entrega dels premis. A més, la humorista assegura que cuida molt més els temes relacionats amb l’alimentació i la salut, així com millorar les seves habilitats culinàries com es va poder comprovar a ‘MasterChef Celebrity’.

  • Més informació relacionada: Sílvia Abril prepara una sorpresa molt especial a la seva filla que fe 5 anys

Comentaris

envia el comentari