URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Sílvia Abril prepara una sorpresa molt especial a la seva filla que fa 5 anys

La filla del televisiu Buenafuente fa anys i la seva mare ha publicat una foto a Instagram

 

Tot i tots a punt... per fi el 5!!!!!!!!!!demà fliparà!! Amor absolut!!!

Una publicación compartida de Silvia Abril (@silviabril) el

Existeix quelcom més bonic que l'amor que se sent per un fill, així com veure'l créixer des del primer dia? Recordar la data de quan va vindre al món un any rere any. Aquest sentiment que no es pot descriure amb paraules de ser una família. Les ganes de fer-ho saber a tothom.

  

Doncs això és el que han fet Sílvia Abril i Andreu Buenafuente. Aquest dimarts, 28 de novembre estan de celebració. La seva filla compleix 5 anys i és per aquest motiu que estan de celebració. I és que cinc és un número rodó i la parella televisiva tenen la intenció de celebrar-ho altament.

  

  

La seva mare la nit passada ha decorat la casa amb globus de colors i joguines, per donar una sorpresa a la petita, en el seu dia tan especial, per quan s'aixequés al matí. Va fer-ho públic mitjançant una foto a Instagram en la que dia: «Tot a punt, per fi el 5. Demà fliparà». Afegeix: «amor absolut».

  

  

I és que d'aquesta manera Abril ha mostrat el seu amor cap a la seva filla que fa anys. Al matí quan la petita s'ha llevat, segurament s'haurà sorprès i s'ha sentit molt estimada per tenir uns pares com els que té.

Els secrets de Sílvia Abril

Sílvia Abril actualment l'hem pogut veure en la nova edició de 'MasterChef Celebrity' de 'TVE'. La humorista i actriu catalana, és coneguda per les seves aparicions en la pantalla petita com 'La que se avecina' de 'Telecinco', fent de jurat al concurs 'Oh happy day' de 'TV3' o en l'anunci de maionesa Ligeresa, entre d'altres. Els teleespectadors sempre l'hem associat al seu paper humorístic. Però no ben bé era aquest el seu camí professional.

Fa uns anys va emprendre els estudis de Dret. Després de quatre anys de carrera els va abandonar per ingressar a l'Institut del Teatre de Barcelona. En acabar va començar la seva carrera artística amb els Comediants. Va participar com a actriu a 'Torrente 3: el protector', on coneixeria a Andreu Buenafuente.

Posteriorment es va convertir en la «musa» de Buenafuente protagonitzant diversos sketchs en els seus late nights. A partir d'allí es consolida la seva relació amb el presentador català. Tenen una filla en comú, Joana, nascuda en 2012. La parella sempre han dut la seva relació discretament al marge de la televisió. No va ser fins a l'estiu de 2017 que la parella televisiva es van casar en la més estricta intimitat. La cerimònia va ser oficiada per l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau.

Atresmedia l'ha tingut en compte per a reflotar programes del grup televisiu. Actualment, Sílvia Abril està molt ben cotitzada en el món de la televisió. La podem veure en tant en ficcions televisives com en la recent estrena de la nova temporada de 'MasterChef Celebrity', compaginant amb aparicions regular a 'Late motiv' amb la seva parella Buenafuente.


Comentaris

envia el comentari