Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Silvia Abril

Sílvia Abril sobre el seu matrimoni amb Andreu Buenafuente: «Li complico la vida»

La humorista catalana parla sense pèls a la llengua

Nou inici de temporada del programa de televisió 'Planeta Calleja', presentat per l'alpinista i aventurer Jesús Calleja. 

El funcionament del projecte, consisteix en el fet que el conductor del programa acompanya a diversos famosos, els quals formen part de l'esfera de l'ull públic actual, en un viatge replet d'aventures.

Aquest cop, l'estrena de la nova temporada va ser protagonitzada per  les actrius Toni Acosta i Sílvia Abril. I hi va haver molts moments que no van deixar indiferent a ningú.

Les humoristes es van obrir en canal, especialment l'artista catalana, Sílvia Abril, que va parlar sense pèls a la llengua sobre la seva relació amb l'humorista, periodista, locutor i productor de televisió català, Andreu Buenafuente.

«Andreu s'enfada amb mi»

Abril, parlant del seu marit amb qui porta des de l'any 2017 casada i amb el que té una filla en comú, Joana, va revelar tota una sèrie de titulars que no estem segurs si a Buenafuente li van fer massa gràcia.

«Ens enfadem molt poc, però hi ha vegades que Andreu s'enfada amb mi. Nosaltres connectem molt i crec que si en una parella no hi ha humor, no hi ha parella», declarava. 

Sílvia Abril
L'actriu catalana en el programa 'Planeta Calleja'. | @Planeta_Calleja

La catalana li va prendre el lloc a Salvador Illa

La parella, ja fa anys que es dedica a l'humor fet que de ben segur els uneix moltíssim, encara que això a vegades no és suficient, ja que tal com esmentava l'actriu, els dos són molt diferents. 

La catalana confessava a Calleja i, per conseqüència, a tota l'audiència que «li faig passar molta vergonya a Andreu». 

«Per exemple, als avions m'agrada saltar-me les normes i solc canviar-me de lloc. Tenim una anècdota amb el ministre Salvador Illa. Em vaig canviar de lloc i li vaig dir a Andreu que vingués perquè la fila estava lliure. Va arribar Illa i em va dir que el seu lloc i el meu marit es moria de la vergonya», deia entre somriures.

Sílvia Abril emocionada

Les dues actrius van viatjar a les Maldives i una de les activitats que van realitzar per gaudir d'aquest espectacular paradís va ser el busseig. 

En sortir de les precioses aigües cristal·lines, Abril no va poder contenir les llàgrimes: «soc una altra persona», deia.

«El cor m'estellarà de tanta bellesa. A mi la naturalesa m'emociona i em supera sempre», va concloure molt emocionada.