rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Silvia Fominaya, ex de Sergi Arola, reconeix que l'estrella que li van retirar li va fer «molt mal»

L'actriu ha parlat sobre la situació del xef
Silvia Fominaya, l'exparella de Sergi Arola, parla sobre l'estat de salut del xef | Cedida

 

 

L'actiu Silvia Fominaya ha valorat la situació actual del xef Sergi Arola, de qui fa tan sols unes hores es coneixia que està immers en una profunda crisi, la qual ha estat el resultat dels deutes que manté. L'exparella del català ha valorat a 'Look' la seva situació de salut, que va ser motiu de preocupació quan es va poder observar a Arola sortint d'un hospital, després d'ingressar-hi a causa d'un atac d'ansietat.

«Ha estat un ensurt, però ara es troba bé. He parlat amb ell i està perfectament. Són coses que li passen a molta gent», ha reconegut la també presentadora, qui tot i la ruptura que va patir amb el xef, el juliol de 2016, no va trencar la relació amb ell i ha continuat mantenint un contacte constant, preocupant-se també pel seu estat actual.

 

«Que et treguin les estrelles Michelin per problemes amb Hisenda fa molt mal. Els seus mèrits professionals no tenen res a veure amb què un negoci li hagi anat malament», ha afegit la televisiva, admetent que el problema d'Arola ve provocat perquè «se li han ajuntat diverses coses. Al final, arriba un punt en què col·lapses». Finalment, ha reiterat que, en aquests moments, «es troba bé», negant així que hi hagi problemes de salut més greus que els comentats.

 

Sergi Arola va anar a l'hospital a causa d'un atac d'ansietat | Corazón TVE

Una gestió empresarial nefasta

Silvia Fominaya ha assegurat que, a causa dels seus problemes amb Hisenda, no ha pogut continuar desenvolupant la seva carrera amb normalitat. Reconeixent que el seu èxit professional és evident, ja que «tenia llista d'espera per menjar al seu restaurant», va afegir que «els deutes econòmics endarrerits l'han asfixiat», motiu pel qual no ha pogut superar aquest mal moment.

 

El xef encara compta amb un restaurant a Portugal, el 'LAB by Sergi Arola', ubicat a Lisboa, el qual el continua ubicant com a referència dins del mercat gastronòmic. A més, també treballa com a col·laborador de la versió xilena de 'Master Chef', el que reflecteix l'èxit internacional que gaudeix. No obstant això, els seus problemes econòmics semblen estar superant el seu èxit dins del sector.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris