IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Símptomes de càncer de pulmó que no hauries d'ignorar

El 20% de les persones que moren de càncer de pulmó no han fumat mai

Pulmons afectats pel fum del tabac. | Quivo

Com amb qualsevol altre càncer, és important detectar els símptomes a temps perquè pugui ser tractat degudament. Es tracta del segon càncer més habitual en homes i dones, i encara que és més comú en fumadors, moltes de les persones que moren d'això no han provat un cigarret en la seva vida, així que atent a aquests símptomes  del càncer de pulmó que ens ofereix The Magic of Life.

Malalties freqüents: Potser notes que emmalalteixes amb més facilitat, encara que es tracti de simples processos gripals. Quan el càncer s'estableix al teixit pulmonar, és més fàcil contreure malalties.

Pèrdua de pes inexplicable: No estàs fent cap dieta, no obstant això perds l'apetit o et sents ple ràpidament.

Dolor de dits: Pot semblar que no tenen cap tipus de relació, però la veritat és que els dits inflats i amb dolor són un símptoma inequívoc de càncer de pulmó. Els tumors alliberen químics que estimulen el creixement del teixit i provoquen aquest efecte.

Dolor en el tors: Dolor en tors, espatlles, esquena o abdomen són símptomes de la pressió del tumor pulmonar.

Veu ronca: La teva veu és una mica rasposa o et fa mal quan empasses. Vés al doctor si a més s'acompanya de dificultat respiratòria o sang al tossir.

Dificultat per respirar: Símptoma comú en dones que se sol confondre amb els efectes de l'edat.

Feblesa en extremitats superiors: Acompanyada de pèrdua de coordinació i enrampades. Aquests símptomes són provocats per un tipus d'hormona produïda pel tumor.

Creixement mamari en homes: Un símptoma poc conegut encara que clar. De nou, està provocat per una hormona que genera el tumor.


Comentaris

envia el comentari