Els sis aliments que et faran cremar greix abdominal

Els tomàquets o les pomes, entre ells
Amb aquests consells aconseguiràs reduir el greix abdominal | Cedida.

 

Perdre greix abdominal és un dels majors reptes que tenim a l'hora de perdre pes. Com el greix sol localitzar-se en diverses zones del nostre cos, el ventre és l'àrea més difícil de treballar, ja que requereix esforç i força de voluntat. Encara que l'exercici i la dieta ajuden a reduir notablement el greix abdominal, també és important tenir en compte altres recomanacions que poden ajudar a aconseguir millors resultats en menys temps. Aquí deixem cinc aliments per lluitar contra aquest greix que s'acumula en l'abdomen.

1. Els tomàquets: Aquest vegetal que combina fàcilment en tots els plats és capaç de reduir l'acumulació de lípids en sang, sempre que siguin naturals i no en salses ja fetes. A més del seu inconfusible gust, els tomàquets actuen com a depuradores i ajuden a eliminar el greix.

  

  

2. Les pomes: Aquesta fruita és la més recomanada pels nutricionistes en el desdejuni. La poma aporta nutrients, vitamina C, flavonoides i beta-carotè que fomenten la crema del greix. Perquè ajudi a cremar grasses s'han de consumir entre dues i tres al dia.

  

  

3: Els plàtans: Aquest té entre 75 i 130 calories depenent del pes que faci i conté potassi, calci, magnesi i vitamines. Un al dia fa que fomenti la pèrdua de pes, millori la salut i té capacitat saciant.

 

4. L'api: Aquest ajuda a anar rebaixant volum a tenir molta vitamina C, a més de calci. L'api es pot barrejar dins de les sopes i les amanides, ja que és molt versàtil.

  

  

5. Els alvocats: Aquest aliment aporta àcid oleic, que permet frenar la sensació de gana. A més, facilita l'eliminació de greixos si no ens excedim i consumim un alvocat al dia i que es pot menjar en amanides, cremes o solament.

  

  

6. El marisc: Malgrat l'elevat preu de menjar-ho tres vegades a la setmana, notarem millores gràcies al seu greix monoinsaturat que evita l'acumulació de greix i la seva aportació en Omega 3.