Les sis baralles més sonades entre Felip i Letícia

Hi ha moltes baralles entre els reis que s'han descobert

Aquestes són les sis baralles més sonades dels reis d'Espanya | CatalunyaDiari.cat

Mai han sortit a la llum grans polèmiques entre els reis d'Espanya. Però, segons explica 'Excite', hi ha moltes baralles i enfrontaments que s'han descobert entre Felip i Letícia, que els recollim a continuació.

1. Comunicat de compromís. Va ser el 6 de novembre del 2003 quan el llavors príncep Felip i Letícia Ortiz comunicaven el seu compromís en roda de premsa. Les càmeres van captar, en aquest moment, com Letícia manava callar al seu futur marit. Tot i que ja s'han complert tretze anys del seu casament i la seva relació sembla que va bé, també han tingut discussions i tensions.

2. Seure separats. El juny del 2015, els reis van participar en un acte al Fòrum Impulsa a la Fundació Princesa de Girona. La premsa va destacar que, tot i que tenien un posat alegre, els reis mantenien una distància poc comuna fins al punt de seure en llocs diferents dins de l'auditori.

3. Crisi matrimonial. El 2013 es va arribar a parlar de la separació de la parella per la crisi matrimonial que travessaven. Va ser llavors quan Letícia va decidir anar més tard a Mallorca amb la família reial i tornar abans a Madrid, deixant el seu marit i les seves filles allà.

4. «Si t'atures amb qualsevol, no acabarem mai». El 2011, durant una visita oficial a La Corunya, Letícia es va acostar al rei mentre estava parlant i li va dir malhumorada: «Si t'atures amb qualsevol, no acabarem mai». Aquest fet va sortir a la llum després que Jaime Peñafiel ho expliqués a 'Sálvame'.

5. Discussions diverses. La fama de Letícia li ha arribat pels seus vestits, però també pel geni que té. S'ha enxampat diverses vegades a la reina en actes públics fent certs gestos de discussió, però que ha corregit quan ha vist la premsa o que hi ha gent mirant-la.

6. Gestos freds. Letícia normalment dóna el vistiplau dels discursos que pronuncia el rei Felip. En una ocasió, el març del 2015, el rei Felip va haver d'improvisar un discurs a França i la reina semblava estar molesta.


Comentaris

envia el comentari