Sis candidats catalans per representar Espanya a Eurovisió

TVE ja ha començat el càsting per trobar representant per l'edició del 2017

TVE ja busca el candidat per Eurovisió 2017. | RTVE

S'acaba el 2016 i Televisió Espanyola ja ha començat el procés per escollir un representant per l'edició del 2017 del festival d'Eurovisió, que se celebrarà a Kiev. Entre els 30 candidats que actualment poden convertir-se en el representant espanyol al certamen europeu, hi ha sis artistes o formacions de Catalunya. Entre ells hi ha quatre candidats de la demarcació de Barcelona, un de Tarragona i un de Girona, i se'ls pot votar fins al 12 de desembre en aquest enllaç.

Jon Josdi és un productor musical de Lloret de Mar que es decanta per l'estil reggaeton, la cançó «Dónde estabas tú» és la seva proposta per al càsting d'Eurovisió, una cançó que va escriure a partir d'un desengany amorós. 

Jon Josdi canta "Donde estabas tú"

Ander & Rossi, nom artístic d'Anderson Peña Suárez i Rosendo Sánchez Martínez, nascuts a Veneçuela i Jaén respectivament, resideixen a Salou i es dediquen a la música reggaeton des del 2012. Aquest duet ha actuat a sales de tot l'Estat i ha col·laborat amb artistes com Rodríguez i Martín. El seu videoclip del 2013 «No voy a llorar», en el qual col·laboren amb Rodríguez, ja ha aconseguit prop de vuit milions de visites a YouTube. Ara es presenten al càsting d'Eurovisió amb la cançó «Ahora soy yo».

Ivet Vidal és de Terrassa i va participar en el concurs La Voz, on va quedar semifinalista. També ha actuat com a telonera de Chenoa i es troba en un bon moment de la seva carrera musical. Es presenta al càsting amb la cançó «Do you want me?».

Romy Low és una barcelonina que és compositora, cantant i actriu, després de dedicar-se al món de la televisió, el 2010 va treure el seu primer disc i des de llavors s'ha dedicat a la seva carrera musical. Es presenta com a candidata a Eurovisió amb el tema «In love».

Iranzo Iranzinix va néixer a Cerdanyola del Vallès i des de molt jove es va dedicar a la música, després d'estudis més clàssics de guitarra, piano, percussió, solfeig i cant coral, el 2014 es va traslladar a Hongria, on va començar a experimentar amb la música electrònica. «Bye te digo» és la seva proposta per Eurovisió. 

Wildback és un grup de pop adolescent format per tres nois de Badalona. Una banda barreja la típica música universitària que tant s'escoltava a Califòrnia a la fi dels 90 i principis dels 2000 , amb bases pop-punk 'old school' però amb una essència mes fresca, mes juvenil i mes comercial. Es presenten al càsting d'Eurovisió amb la cançó «Noches de verano».


Comentaris

envia el comentari