Sis coses que demostren la teva baixa autoestima a Facebook

Aquest seguit de coses ensenyen a la resta de persones que tens una autoestima baixa

Si fas alguna d'aquestes sis coses a Facebook, tens una baixa autoestima. | Facebook.

Una de les xarxes socials més famoses, és sense dubte Facebook, on arribem a compartir una sèrie de textos i imatges amb milions de persones que cada dia estan connectats. Molts compartim opinions, estats d’ànim, vídeos, fotografies, entre altres coses. Tal com explica porquenosemeocurrio.com, els experts han determinat que les coses que comparteixes a Facebook diu molt de la teva personalitat i de la teva intel·ligència, ja que, segons ells, el contingut de les publicacions que realitzes són una projecció de tu mateix i les teves aficions.

Cada cosa compartida pot determinar les teves pors, els teus complexos, traumes, paranoies, el teu ego i fins i tot, els teus valors i la teva educació. Per això, és recomanable analitzar bé el que desitges pujar a aquesta xarxa social per no exposar-te. S’hi inclous en alguna de les teves publicacions, un d’aquests sis punts, estàs demostrant a la resta dels teus seguidors que tens una baixa autoestima.

Compartir la teva ubicació. Què desitges demostrar als altres fent això? Probablement que s’adonin que tens la possibilitat de donar-te la gran vida i que t’ho passes en gran en publicar que has viatjat a tal lloc, que ha estat a tal concert o que et trobes viatjant en avió. De ser així, perquè no gaudeixes tu sol? Es perden grans moments mentre estem enganxats al telèfon mòbil. A més, per la teva seguretat tampoc és massa recomanable estar especificant on et trobes en cada moment.
 

Publicar fotos al gimnàs. En penjar fotografies i presumir que estàs al gimnàs no et farà aprimar-te abans.

Compartir fotos dels teus menjars. Si als teus contactes no els hi importa el més mínim el teu estat d’ànim, creus que els importa que menjaràs? Per què no gaudeixes dels plaers de la vida? En lloc d’estar revisant cada cinc segons el teu mòbil per veure qui li ha donat m’agrada a la fotografia.

Compartir totes les compres que has fet. Definitivament demostres la teva baixa autoestima. No hi ha res més insuportable que una persona presumida. En algun moment absolutament tots hem anat o anem de compres i això no ens fa millors que ningú. Si per exemple, t’has comprat un iPhone, evitar penjar deu fotos d’ell.

Fotos dels teus cotxes o del teu cotxe presumint de la marca que és.

Múltiples selfies. La Universitat d’Arkansas va compartir que les persones que pengen fotografies constantment, és a causa de la inseguretat que posseeixen. A les persones els hi és necessari ser acceptats pels altres, per això pugen constantment selfies des dels seus millors angles per tal de què els afalaguin.
 


Comentaris

envia el comentari