Els sis passos per fer els glaçons perfectes

El primer que s'ha de fer és bullir l'aigua

Els glaçons han de ser de mida mitjana. | Cedida

Els combinats es poden fer de mil maneres i tipus d'alcohol però tots tenen un denominador comú, el gel. Molts el busquen de bona qualitat, ja que ens poden esgarrar la beguda que em o ens han preparat curosament deixant-la totalment aigualida. Us preguntareu perquè no us queden igual els còctels com els que fan els bàrmans tot i que feu servir les mateixes proporcions i empreu les mateixes begudes. És per això que a continuació us desvelarem els trucs de tres bàrmans per preparar els millors glaçons i que aquests aguantin la calor.

1. Bull primer l'aigua

  

El que fem a casa és omplir els motlles i posar-los tal qual al congelador i això és un error. Perquè quedi compacte, dur i transparent s'ha de posar l'aigua a ebullició als 100 graus i així evitareu defectes i impureses a l'hora de congelar.

2. La silicona, el vostre aliat

  

El motlle que feu servir també té a veure amb el resultat final. És per això que Marc Álvarez encarregat de les barres del Tickets i Heart ha explicat a la Vanguàrdia que recomanen els motlles de silicona perquè es desemmotllen molt millor i el sistema per treurel's és menys agressiu.

  

A més no els heu de barrejar amb altres aliments com carn i peix, agafen el seu sabor.

3. La mida sí que importa

  

Segons els experts, a diferència del que pensen molts un glaçó gran no és el millor. Com més gran sigui menys superfície estarà en contacte amb el líquid. És per això que recomanen trencar-lo en tres parts i així la beguda no quedarà aigualida. El glaçó perfecte té una mida mitjana i ha de ser un cub.

4. Paciència a l'hora de fer-los

  

Si heu fets tots els passos anteriors, ja no us importarà esperar una mica més. Marc Álvarez aconsella que s'han de fer amb baixa potència i temps.

5. Com desemmotllar-los

  

No ho feu mai amb aigua calenta. El millor és que el motlle reposi al taulell de la cuina i esperar uns tres o quatre minuts abans d'introduir-lo a la copa. És un dels passos clau: la copa, beguda i gel a la mateixa temperatura. Així no us quedarà aigualit.

6. Atreviu-vos a innovar

  

Qualsevol fruita és vàlida per donar-li un toc diferent. La gent s'atreveix poc a provar noves coses a casa i es pot fer glaçons de qualsevol cosa i això us pot ajudar a donar-li un toc especial al vostre combinat.


Comentaris

envia el comentari