INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Sis trucs per escalfar la casa sense utilitzar la calefacció

Diferents tècniques poden fer-nos estalviar molts diners
No cal posar la calefacció per sentir-se còmode en dies freds
No cal posar la calefacció per sentir-se còmode en dies freds | Cedida

Amb la recent arribada del fred volem estar a casa i amb una temperatura òptima. És per aquest motiu que moltes vegades tenim el desig d'encendre la calefacció però el seu elevat cost provoca que, finalment, preferim passar una mica de fred en lloc d'estar ben calents. A continuació us presentem sis trucs per aconseguir que el nostre habitatge estigui calent a un preu molt baix. Us faran estalviar molts diners!

Pels 'manetes' de la casa

1. Necessitem vuit espelmes, dos testos i una safata. Dylan Winter, un periodista anglès explicava que amb aquests objectes aconseguia escalfar una habitació: encenia quatre espelmes, les posava en una safata i les tapava amb un test petit, el qual també es tapava amb un test més gran que tenia un forat al fons. Les espelmes per a cada dia li costaven 40 cèntims d'euro, quatre les gastava al matí i les altres quatre a la tarda.

  

  

2. Cobriu les finestres amb paper de bombolles. Si les vostres finestres són antigues i no aïllen massa el fred heu de posar-hi paper de bombolles. Per tal que es fixi millor heu de ruixar amb una mica d'aigua la finestra.

Altres tècniques

3. Proveu de posapaper d'alumini darrere del radiador perquè es mantingui la calor.

 

4. Escalfeu el llit amb arròs. Utilitzeu retalls de llençols i farciu-los d'arròs. Un truc ben econòmic.

  

5. Tanqueu les portes de totes les habitacions. Una solució ben senzilla que ajudarà a mantenir la calor de les sales.

  

6. Aprofiteu les hores de llum per escalfar la casa. Quan sigui fosc tanqueu bé les finestres i persianes i, en cas que les finestres no ajustin del tot, tapeu els forats amb cinta aïllant o tovalloles.

 Comentaris

envia el comentari