IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Sis trucs per a aquestes vacances per si et costa dormir fora de casa

Amb aquestes sencilles pautes aconseguiràs descansar

Amb aquestes sencilles pautes aconseguiràs descansar bé. Foto: Cedida.

Les vacances provoquen un canvi total en la nostra rutina diària, ja que al no treballar ens anem a dormir més tard i no matinem tant o fins i tot, modifiquem la nostra alimentació. Si a més d'això, marxem fora de casa, ja sigui un hotel o un apartament, el fet de no dormir en el nostre propi llit també trastoca la son. Per això, Correr y Fitness et porta sis trucs per poder agafar la son.

  

1. Procurar no dormir durant el viatge. Per molt llarg i avorrit que sigui el viatge, és millor mantenir-se despert i ja dormiràs a la nit. Si realment et trobes cansat, en arribar al teu destí pots descansar vint minuts com a molt, per tal d'evitar trastocar la son.

  

2. Compte amb els sopars. Durant les vacances tendim a menjar i beure més del compte i això provoca unes digestions més pesades, per aquest motiu has de procurar fer sopars lleugers, amb poques espècies i poc picant. Tot i això, si no pots evitar menjar tant, la solució és fer un passeig o caminar un parell d'hores per tal de fer bé la digestió abans d'anar al llit.

  

3. Mantenir-se actiu. Tot i que, les vacances és un moment per relaxar-se i descansar, has de fer esport o sortir a passejar per tal de cansar-te i així a la nit caure rodó al llit.

  

4. Oblida el mòbil abans d'anar al llit. Aprofita les vacances per desconnectar del món, sobretot a l'hora d'anar a dormir. Si utilitzes el telèfon mòbil només aconseguiràs activar el teu cervell i dificultar la son.

  

5. Dormir a fosques. Baixa les persianes i posa les cortines per tal d'evitar que la llum solar et pugui molestar.

  

6. Mantingues les mateixes rutines. Si et costa dormir quan estàs de vacances és perquè has alterat masses rutines, així que procura mantenir-les. Si acostumes a dutxar-te abans d'anar al llit, fes-ho també durant les vacances.

Cal destacar que si acostumes a llegir abans d'apagar la llum en el teu dia a dia, no té n'oblidis l'últim llibre que estiguis llegint. I si ets molt maniàtic amb els coixins i els llençols, tampoc els oblidis. De fet, si vas a un hotel, truca i pregunta per l'equipament de les habitacions.

  


Comentaris

envia el comentari