ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Sis trucs per escalfar la casa sense utilitzar la calefacció

Amb la recent arribada del fred volem arribar a casa i trobar-la a una temperatura òptima. A continuació us presentem sis consells per aconseguir que el nostre habitatge estigui calent a un preu molt baix, per exemple per 40 cèntims.

1. Necessitem vuit espelmes, dos testos i una safata. Dylan Winter, un periodista anglès explicava que amb aquests objectes aconseguia escalfar una habitació: encenia quatre espelmes, les posava en una safata i les tapava amb un test petit, el qual també es tapava amb un test més gran que tenia un forat al fons. Les espelmes per a cada dia li costaven 40 cèntims d'euro, quatre les gastava al matí i les altres quatre a la tarda.

2. Cobriu les finestres amb paper de bombolles. Si les vostres finestres són antigues i no aïllen massa el fred heu de posar-hi paper de bombolles. Per tal que es fixi millor heu de ruixar amb una mica d'aigua la finestra.

  

  

3. Proveu de posarpaper d'alumini darrere del radiador perquè es mantingui la calor.

  

  

4. Escalfeu el llit amb arròs. Utilitzeu retalls de llençols i farciu-los d'arròs. Un truc ben econòmic.

  

  

5. Tanqueu les portes de totes les habitacions. Una solució ben senzilla que ajudarà a mantenir la calor de les sales.

  

  

6. Aprofiteu les hores de llum per escalfar la casa. Quan sigui fosc tanqueu bé les finestres i persianes i, en cas que les finestres no ajustin del tot, tapeu els forats amb cinta aïllant o tovalloles.Comentaris

envia el comentari