Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.

Tot el que se sap sobre l'estat de Belén Esteban a l'hospital

Belén Esteban ja ha estat operada després de la lesió a la cama i el seu marit Miguel Marcos ha detallat el resultat de la intervenció

Tots vam ser testimonis de l'aparatosa caiguda que va patir Belén Esteban mentre feia una prova a 'Sálvame'. Deu dies més tard, la col·laboradora va ingressar a l'Hospital de la Luz de Madrid per ser intervinguda. Ara, Miguel Marcos, marit de la tertuliana, ha donat les darreres novetats sobre l'operació de la tíbia i el peroné.

Tot i que la intervenció quirúrgica estava prevista per a la setmana passada, els especialistes van decidir esperar uns dies més. El motiu d'aquesta decisió va ser perquè Belén Esteban presentava ferides a conseqüència de l'escaiola. Però ara, una setmana més tard, la col·laboradora de 'Sálvame' ja ha estat intervinguda i tot ha anat com s'esperava.

Belén Esteban
Belén Esteban es va trencar la tíbia i el peroné en ple directe | Catalunya Diari

Miguel Marcos ha volgut tranquil·litzar els familiars de la seva dona i ha assegurat que «tot ha sortit molt bé i estem tranquils». Unes paraules que arriben amb una gran esperança, ja que l'operació ha estat tot un èxit. I és que, la diabetis que pateix Belén Esteban ha fet que els del seu voltant hagin estat preocupats fins a l'últim moment.

Això és una gran notícia per a Belén Esteban, ja que segons confirmen els seus companys de 'Sálvame' es trobava «molt baixa d'ànims». En aquests moments durs, la tertuliana ha comptat amb el suport del conductor d'ambulàncies que ha estat amb ella en cada prova i revisió. I encara que Miguel Marcos prefereixi mantenir-se a l'anonimat, ha tingut un detall amb la premsa en parlar de l'estat de la seva dona.

Belén Esteban, de baixa per la lesió a 'Sálvame'

Des del primer moment, Belén Esteban va saber que la seva caiguda comportaria greus conseqüències. Tot va passar mentre disputava un duel amb Lydia Lozano en què havien d'aguantar diversos segons subjectant-se amb les mans en un pal. La mala sort va fer que, pocs segons després, caigués alertant que no es trobava bé.

Els companys es van acostar ràpidament amb l'objectiu que es tranquil·litzés fins que arribés l'equip mèdic. Tot i els ànims dels col·laboradors, Belén Esteban sentia que alguna cosa dolenta havia passat i assegurava que «m'he trencat el turmell». I els seus presagis es van convertir en realitat quan va sortir del plató a l'hospital entre crits.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban es troba recuperant-se després de ser intervinguda | Mediaset

Durant el transcurs del programa, un redactor de 'Sálvame' va anunciar el resultat de les proves a què s'havia sotmès Belén Esteban. «S'ha trencat la tíbia i el peroné», va comunicar el periodista davant la sorpresa dels seus companys que esperaven un diagnòstic menys sever.

Però Belén no ha estat l'única que ha hagut de fer front a un revés de salut. Lydia Lozano, uns dies més tard, no va poder anar al programa, ja que es va trencar el braç després d'un accident domèstic. «El diagnòstic que ha fet a l'hospital és que s'ha trencat el radi», explicava Terelu Campos des del plató.

Imatge de Lydia Lozano amb Belén Esteban durant un moment a Sálvame
Lydia Lozano i Belén Esteban, es trenquen un os la mateixa setmana | Telecinco

Lydia Lozano estava dreta i va perdre l'equilibri en calçar-se una de les botes. Així mateix, va caure a terra recolzant-se amb força amb el braç que immediatament es va fracturar. Fins allà, es va desplaçar un equip de 'Sálvame' i es va poder veure que la col·laboradora estava trista, enfadada i «amb molt de dolor».

La periodista ha tingut més sort que Belén Esteban, ja que ha pogut tornar al programa per continuar les seves col·laboracions habituals. Tot i això, Lydia Lozano haurà d'estar 40 dies amb el braç en repòs: «Jo que soc tan independent, ser depenent ara em posa molt nerviosa».