Fotomuntatge de les cares de Christian Gálvez i Almudena Cid

Almudena Cid es queda sense el que més estimava després de perdre Christian Gálvez

Almudena Cid s'acomiada de la seva il·lusió més gran després de la traumàtica ruptura

Almudena Cid és conscient que el seu matrimoni és història. Intenta portar tan bé com sigui possible una ruptura que no s'esperava després d'11 anys de matrimoni al costat de Christian Gálvez.

L'exgimnasta olímpica encara continua dolguda per una separació traumàtica que l'ha agafat desprevinguda per la manera com es va produir.

Una de les parelles de famosos més sòlides del nostre país posava punt final a la seva relació i aquest fet enfonsava completament Almudena.

Almudena Cid intenta recompondre's després de la ruptura

La sorpresa va ser majúscula per a Almudena Cid. «La va deixar per sorpresa, però ara sabem per què. Tots els que l'estimem estem sorpresos», va afirmar algú proper a l'exgimnasta a la revista 'Semana'.

Almudena Cid amb cara de sorpresa
Almudena Cid no esperava aquesta ruptura amb el seu marit. | Europa Press 

Tant ella com el seu entorn estan decebuts pel que ha passat, però reconeixen que el millor és no pensar-hi més. Així les coses, Almudena ha abandonat el domicili on van viure durant els seus últims anys com a matrimoni.

Un habitatge que els dos van reformar poc abans que la seva història d'amor s'acabés. «Les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i el va posar al llit amb el missatge: 'tens les claus del meu cor'. Fins i tot, van fer una reforma a casa», asseguren.

Una separació traumàtica

Per si no n'hi hagués prou, el seu exmarit decidia confessar als quatre vents l'amor que sentia per una altra dona, la presentadora a 'El programa de Ana Rosa', Patricia Pardo.

Christian Gálvez no es tallava a l'hora de parlar de la nova il·lusió que té després de sortir a la llum que tots dos mantenien una relació.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid feia 15 anys que estaven junts i 11 de casats. | GTRES 

Unes paraules molt tendres i carregades de sentiment del presentador del programa 'Alta tensión'. Això va deixar molt tocada Almudena Cid, que no s'esperava aquesta reacció de l'amor de la seva vida.

Encara no es coneixen detalladament els seus plans de futur, però, per ara, Christian Gálvez ja s'atreveix a parlar públicament de paternitat.

Cal assenyalar que Almudena Cid no ha volgut esborrar cap de les fotos del passat on surt amb ell. Cosa que sí que ha fet l'expresentador de 'Pasapalabra'. El que sí que hem vist és que Almudena ha deixat de seguir-lo, perquè no vol veure les noves fotografies que ell pugui penjar al costat del seu nou amor.

Almudena Cid acaba la seva obra a Madrid al pitjor moment

Actualment, Almudena posa el focus a la seva feina per intentar oblidar unes setmanes que, sens dubte, han estat les més difícils de tota la seva vida.

Amb la seva feina al món de la interpretació, Almudena se sent realitzada i busca el seu benestar en uns temps negres per a ella. En concret, va trobar la il·lusió a l'obra 'Una historia de amor', encara que la seva última funció als Teatres Infanta Isabel de Madrid tenia lloc aquest diumenge 20 de març.

Primer plano de Almudena Cid con rostro serio
Almudena Cid ho ha passat molt malament després de la inesperada separació del marit. | Europa Press

Això sí, el suport del públic a Madrid durant el temps que l'obra ha estat en cartell no ha estat el que esperava. Moltes vegades, el teatre gairebé no ha omplert la meitat de l'aforament.

Encara que sembli un comiat, el somni d'Almudena no s'acaba aquí, ja que hi ha una gira prevista per Espanya, els pròxims mesos. Per exemple, viatjarà amb els seus companys de producció a Euskadi i les Canàries. La seva idea és continuar amb cadascun dels seus compromisos professionals que l'allunyen del soroll mediàtic de la seva ruptura dolorosa.

Cid agraeix de cor tots aquells que han comprat una entrada de teatre per gaudir de la seva obra. «Meravellós, Almudena fa un paper espectacular o m'he tornat a emocionar veient-te». Aquestes són només algunes de les fantàstiques crítiques rebudes per Almudena i tot l'equip de l'obra 'Una historia de amor'.