Fotomuntatge d'Ainhoa Armentia i el seu marit Manuel

El drama diari de Manuel, encara marit d'Ainhoa Armentia

El marit d'Ainhoa Armentia està patint molt pel seu romanç amb Iñaki Urdangarin i les seves conseqüències

El passat 19 de gener va ser quan vam conèixer que Iñaki Urdangarin, el marit de la infanta Cristina, estava amb una altra dona. I és que se'n van publicar unes imatges passejant de la mà d'Ainhoa Armentia, amb la qual treballa en un bufet de Vitòria.

Per això l'exjugador d'handbol i la germana de Felip VI van haver de llançar un comunicat anunciant-ne la separació. Des de llavors s'ha parlat molt de la ruptura del matrimoni, però també del nou amor.

I, d'altra banda, també ha cobrat rellevància Manuel Ruiz, que n'és l'encara marit d'Ainhoa. Ell, segons sembla, està portant molt malament la situació pel fet que, entre altres coses, es veu obligat a suportar bromes de tota mena.

Manuel Ruiz i el seu patiment pel romanç d'Ainhoa Armentia

Hores abans que es publiquessin les esmentades fotos va ser quan Manuel va saber que la seva dona estava amb Iñaki. Ella mateixa va ser l'encarregada d'explicar-ho a casa, quan ell va arribar després d'haver estat treballant.

La notícia va ser un veritable gerro de fred per a aquest home, que va haver de rebre una baixa per l'ansietat que patia. Ara, però, sembla que les coses s'han calmat entre el matrimoni. Un exemple és que fa uns dies se'l va poder veure a un partit d'un dels seus fills.

Tot i això, Ruiz ho està passant realment malament, ja que així ho ha revelat Alessandro Lequio a 'El programa de Ana Rosa'. Exactament va dir: «M'expliquen que el pobre marit d'Ainhoa està destrossat. Potser fins i tot està patint alguna situació de conya per part d'alguns companys de feina».

Unes paraules davant de les quals Joaquín Prat afirmava: «Doncs això és una cabronada. Això és de ser mala gent». Per part seva, Bibiana Fernández afegia: «És absolutament innecessari perquè la gent se separa».

Alhora, Sandra Aladro va decidir intervenir després per incidir que «hi ha una boníssima relació entre Armentia i el seu marit, malgrat la manera com ell va descobrir aquesta història. Se'ls veu a Vitòria molt sovint amb els fills i d'una manera molt cordial».

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Tot i això, Ainhoa i Manuel Ruiz cada vegada tenen una relació més cordial | GTRES

Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin consoliden la seva relació

Mentre que Manuel Ruiz no ho està passant gens bé, la seva encara dona està feliç i encantada amb la seva nova relació. Així, a l'esmentat programa s'ha desvelat que el seu nou amor segueix endavant. Per això Lequio ha explicat que «tots dos estan fent vida d'adolescents».

«Ell viu amb la seva mare, ella viu amb el seu pare i, aprofitant que la mare és fora, la convida a berenar a casa. La relació segueix el seu curs, però jo crec que és de transició. Això sí, no implica que sigui seriosa i amb compromís», afegia el col·laborador.

Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia està consolidant la relació | Catalunya Diari

A més, Pepe del Real ha afirmat que qui ha estat còmplice d'Urdangarin al romanç «és el seu germà Mikel i la dona d'aquest. Són les persones que sabien de l'existència d'aquesta relació, que havien acceptat la decisió d'Iñaki i que els ajuden a aplanar la situació. D'aquesta manera, pretenen que Armentia s'integri a la família».

Bibiana, per la seva banda, exposava: «Jo crec que no és que vagin a poc a poc, aquest camí ja s'ha fet. El que passa és que, atesa la notorietat del personatge, el que no fan és sortir amb la normalitat que sortiria una altra parella. Però, a poc a poc, s'ha d'anar normalitzant i, encara que no es doni la cara públicament, les famílies es coneixeran, ella anirà a casa... normal, perquè no és una amant».