aitana carolina sobe

Trobada entre Carolina Sobe i Aitana: «És tan bonica que ni es va molestar»

L'ex-concursant de 'GH Dúo' ha compartit una fotografia a les seves xarxes socials amb la cantant

Carolina Sobe ha sorprès als seus fans compartint una fotografia a les seves xarxes socials al costat d'una persona que fa només uns mesos ella mateixa  va criticar  a dins de la casa de 'Gran Hermano'. Es tracta d'Aitana Ocaña, l'ex-concursant d''Operación Triunfo' que ara triomfa amb el seu disc 'Spoiler'.

L'ex-concursant del reality de Telecinco es va queixar, durant la seva estança, sobre una de les cançons d'Aitana, ja que la reproduïen per megafonia de la casa. En concret, va ser sobre la cançó 'Mejor que tú', i va dir el següent: «La tia aquesta de 'Vas a quedarte' és una puta llauna. Traieu-la de tots els CDs», va afirmar mirant a les càmeres.

Retrobament a Eivissa després d'haver fet les paus

Ara, mesos després d'aquest esdeveniment, el destí les ha portat a trobar-se a Eivissa de vacances. Ha estat llavors quan Sobe ha volgut compartir amb els seus seguidors una  fotografia amb la cantant, acompanyada d'una bonica frase dedicada a Aitana.

Per una banda, a Twitter  ha volgut dir: «Uuuui amb qui està La Sobe? Doncs amb Aitana,  és tan mona que ni estava molesta després de la que vaig embolicar amb la seva cançó a 'GH Dúo'».

Per l'altra, a Instagram  hi ha volgut escriure: «A Eivissa es veu el millor, Aitana ets tan Kukiiiii ja vam fer les paus després del de 'GH Dúo', em volien tornar boja amb el volum i Irene Rosales ho sap». 

També et pot interessar...