YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sobreviu de miracle un bebè prematur de la mida d'una xeringa

El petit George Bownes va néixer fa nou mesos a les 23 setmanes d'embaràs en un hospital de Worksop, al Regne Unit

Imagen pequño
El petit George va néixer a les 23 setmanes de vida | Caters News Agency

El naixement del petit George Bownes ha estat un miracle. El nen tenia «una possibilitat entre un milió de sobreviure», segons van dir els metges a Hannah, la seva mare. El bebè va néixer prematurament a les 23 setmanes i sis dies, amb la mida d'una xeringa, tal com afirmaven els pares al diari britànic 'Mirror'. Des de llavors, el petit lluita contra les dificultats que té des que va néixer.

Va ser el passat juliol quan Hannah va notar un fort dolor a l'esquena. Va anar al metge acompanyada de Daniel, el seu marit, i ràpidament van induir-li un part que duraria quatre dies. El patiment acabava de començar. El nen necessitava suport vital i havia de superar diverses cirurgies, a més d'enfrontar-se a malalties complicades com una sèpsia i una meningitis. 

A casa, amb ajuda per a respirar

L'estat del bebè ha estat complicat fins a dia d'avui. Durant els seus nou mesos de vida ha estat rebent fins a 20 transfusions de sang, ja que l'operació de fetge a la que va haver de sotmetre's va fer que perdés el 40 per cent de la seva sang, arribant a patir un xoc sèptic. 

Imagen madre
Hannah i Daniel, els pares, ja tenen el seu petit a casa | Caters News Agency

Hannah i Daniel, els pares de la criatura, no han deixat mai de somriure, tot i la complicada situació que viuen fa temps. El seu petit ha guanyat les primeres batalles i ja és amb ells a la seva casa a Worksop, Nottinghamshire, al Regne Unit. «És un verdader miracle que estigui aquí amb nosaltres. Cada dia que tenim amb ell és una verdadera benedicció». 

La vida del nen, però, encara segueix en risc. No pot respirar per si mateix, pel que depèn d'un tanc d'oxigen, tot i que almenys segueix guanyant pes i ja supera els tres quilos dos-cents grams.

Els pares recapten diners per tractar-lo

Els pares de George somnien ara amb què el seu petit pugui gaudir d'una vida millor en un futur. El petit té un 75% del seu cerebel perjudicat, el que afecta de manera greu a la seva capacitat motora. Per això els pares han obert un compte a 'GoFundMe' per recaptar diners i poder pagar un tractament fisioterapèutic que millori la seva mobilitat. 


Comentaris

envia el comentari