Els destructius missatges de Rocío Flores: «La meva p*** família. Viuen de la renda»

'Socialité' ha tret a la llum uns missatges de Rocío Flores en els quals carrega contra diversos membres de la seva família

Sembla que Rocío Carrasco no és l'única contra la qual Rocío Flores ha explotat, sinó que tal com ha revelat en exclusiva 'Socialité', hi ha uns certs membres de la seva família als quals fa nou anys que la jove guarda rancor.

Així, uns destructius missatges que acaben de sortir a la llum, mostren com és la veritable Rocío. En ells, manifesta clarament l'odi que guarda a la seva mare, però sorprenentment també a Rosa Benito o Amador Mohedano, als quals acusa de treure profit i aprofitar-se de la situació familiar.

Això ocorre en un moment clau, just després d'haver-li propinat aquesta suposada pallissa a la seva mare, i després de la qual se'n va anar a viure amb el seu pare, Antonio David. «Si poguessis triar, et canviaries de pares o de família completa?», li pregunten en una coneguda plataforma. «2012 ha estat una merda. Si pogués canviar-me, em canviaria d'un dels meus pares, però no de la família completa», reconeix ella donant a entendre que clarament es refereix a la seva mare.

Però, de totes maneres, deixa en evidència de manera pública que Rocío Carrasco és la persona que més odia en el món. «Odio a una persona bastant pròxima, jajaja. No solc odiar a ningú, però a ella i a un altre més, sí», insisteix devastadora. Es refereix a Fidel Albiac? Tot indica que sí. «Aquest home no és el meu pare», aclareix.

De fet, deixa molt clar que la seva veritable mare es diu Olga Moreno, alguna cosa que no sorprèn veient que és capaç d'anar a defensar-la a plató durant el seu pas per 'Supervivientes'.

«Fa vint anys que està amb nosaltres, és impossible que no l'estimi», assegurava la jove deixant clar que l'afecte que li té a la dona del seu pare no canviarà.

També en parlar d'aspecte físic, la Rocío de 16 anys aprofita per a llançar-li un dard a la seva mare. «Físicament diuen que m'assemblo a la meva mare i al meu avi, però interiorment al meu pare, per sort».

Amb aquestes respostes, deixa clar que ja no manté cap relació amb la seva mare, una cosa que s'ha allargat amb el pas dels anys. És més, Rocío assegura que és ella la que no vol veure-la. «No la trobo gens a faltar. Soc feliç com estic ara. Si volgués veure-la, la veuria», al·lega. Una situació que ha canviat bastant, ja que ara sembla que la jove intenta contactar amb la seva mare després de tot el renou que ha generat el seu dramàtic testimoniatge.

Però, aquí no queda la cosa, ja que Rocío arriba a arremetre contra altres membres de la seva família, i no sols contra la seva mare.

«No entraré al joc. És la meva puta família i dic d'ella el que em dona la gana. Els que han viscut de la renda van ser Rosa i el seu marit», apunta obertament, assenyalant a Rosa Benito i Amador Mohedano. A més, específica clarament que membres de la seva família es porta bé: «Amb la meva àvia, amb el seu marit, i amb José i Gloria (els meus oncles), amb la resta no».

A més, assenyala que Rocío Jurado, la seva àvia, estimava molt al seu pare. Alguna cosa, que contrasta molt amb el que ha explicat la seva mare. Rociíto arribava a revelar que 'la més gran' vivia amenaçada i li tenia por a Antonio David. «La meva àvia va apostar per la seva filla perquè era el que havia de fer, però adorava al meu pare».

A això, se suma el menyspreu que en aquest moment Rocío li semblava tenir a la televisió. «No m'agrada la televisió, no aniria. No m'agrada cap programa, avui dia només hi ha merda». No obstant això, nou anys després la seva perspectiva ha canviat bastant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari