L'apassionat petó entre Sofía i Candela que demostra la seva amistat

Les seves exparelles, Albalá i Tejado, també han manifestat tenir una bona relació més enllà del programa

Candela Acevedo i Sofía Suescun
Candela Acevedo i Sofía Suescun van participar a 'GH Dúo' | TELECINCO

Que a Sofía Suescun li agrada molt la popularitat no és cap secret. Però, fins ara, aquest protagonisme el buscava sempre en relació a les seves històries amb els homes. Bé, doncs ara ho ha fet amb una dona: Candela Acevedo. La de Pamplona i l'ex d'Antonio Tejado, han incendiat les xarxes amb la publicació d'una fotografia en la qual s'estan fonent en un apassionat petó. 

Tal com explica 'La Coctelera', la polèmica imatge es va prendre en una discoteca de Madrid en una nit en què les dues noies van segellar també la seva bona amistat. Tot i que durant la seva participació a 'GH Dúo' no van ser especialment amigues, des de la seva sortida Suescun i Acevedo sembla que han trobat un punt en comú que les ha fet convertir-se en íntimes amigues.

Més imatges que demostren l'amistat entres les dues

Aquesta no ha estat l'única imatge que han publicat a les xarxes i que mostra l'afinitat entres les dues. De fet, Suescun ja havia fet pública una altra fotografia en la qual deia que estava amb «la més guapa de Sevilla». Però la nit del petó no va quedar aquí, ja que els presents a la discoteca van poder veure com les dues noies ballaven sensualment davant de tothom.

De fet, Suescun va començar a escalfar motors tot cantant la seva cançó 'Muévelo'. Seguidament, les amigues van sorprendre a tothom amb el ball i van seguir publicant fotografies a Instagram de la seva nit de celebració.

Sofía Suescun i Candela Acevedo
Les dues noies van escalfar les xarxes amb un petó | INSTAGRAM

 

  • També et pot interessar: Sofia Suescun, en mans de psicòlegs

Albalá i Tejado també s'han unit

I és que després que cap de les dues es beneficiés dels fruits de l'amor de les seves exparelles, Alejandro Albalá i Antonio Tejado, han decidit somriure a la vida i celebrar la seva solteria. Però elles no són les úniques que han proclamat als quatre vents la seva relació d'amistat, Albalá i Tejado han fet el mateix i també ho han fet públic en alguna ocasió.

Concretament, Tejado va manifestar que ell no s'havia endut el maletí del concurs, però que sí que s'emportava a grans amics, entre els quals, estava Albalá. Així doncs, ambdues parelles segueixen la seva vida per separat però, a la vegada, unida per una història que, de moment, ha acabat en dues fortes amistats.

Antonio Tejado a 'GH Dúo'
Les dues parelles van coincidir al programa de Telecinco | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Alejandro Albalá amenaça amb demandar Sofia Suescun

Comentaris

envia el comentari