rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

L'apassionat petó entre Sofía i Candela que demostra la seva amistat

Les seves exparelles, Albalá i Tejado, també han manifestat tenir una bona relació més enllà del programa
Candela Acevedo i Sofía Suescun van participar a 'GH Dúo' | TELECINCO

 

Que a Sofía Suescun li agrada molt la popularitat no és cap secret. Però, fins ara, aquest protagonisme el buscava sempre en relació a les seves històries amb els homes. Bé, doncs ara ho ha fet amb una dona: Candela Acevedo. La de Pamplona i l'ex d'Antonio Tejado, han incendiat les xarxes amb la publicació d'una fotografia en la qual s'estan fonent en un apassionat petó.

 

Tal com explica 'La Coctelera', la polèmica imatge es va prendre en una discoteca de Madrid en una nit en què les dues noies van segellar també la seva bona amistat. Tot i que durant la seva participació a 'GH Dúo' no van ser especialment amigues, des de la seva sortida Suescun i Acevedo sembla que han trobat un punt en comú que les ha fet convertir-se en íntimes amigues.

 

 

Més imatges que demostren l'amistat entres les dues

Aquesta no ha estat l'única imatge que han publicat a les xarxes i que mostra l'afinitat entres les dues. De fet, Suescun ja havia fet pública una altra fotografia en la qual deia que estava amb «la més guapa de Sevilla». Però la nit del petó no va quedar aquí, ja que els presents a la discoteca van poder veure com les dues noies ballaven sensualment davant de tothom.

 

De fet, Suescun va començar a escalfar motors tot cantant la seva cançó 'Muévelo'. Seguidament, les amigues van sorprendre a tothom amb el ball i van seguir publicant fotografies a Instagram de la seva nit de celebració.

 

Les dues noies van escalfar les xarxes amb un petó | INSTAGRAM

 

 

 

Albalá i Tejado també s'han unit

I és que després que cap de les dues es beneficiés dels fruits de l'amor de les seves exparelles, Alejandro Albalá i Antonio Tejado, han decidit somriure a la vida i celebrar la seva solteria. Però elles no són les úniques que han proclamat als quatre vents la seva relació d'amistat, Albalá i Tejado han fet el mateix i també ho han fet públic en alguna ocasió.

 

Concretament, Tejado va manifestar que ell no s'havia endut el maletí del concurs, però que sí que s'emportava a grans amics, entre els quals, estava Albalá. Així doncs, ambdues parelles segueixen la seva vida per separat però, a la vegada, unida per una història que, de moment, ha acabat en dues fortes amistats.

 

Les dues parelles van coincidir al programa de Telecinco | TELECINCO

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris