rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

La reina Sofia confessa entre llàgrimes que no li deixen veure les seves nétes

La dona de Joan Carles lamenta que, en canvi, la mare de Letícia estigui sempre amb elles
La reina Sofia lamenta que Letícia no lo deixa veure les seves nétes | GTRES

 

Des d'aquest dimarts, 3 d'abril, la reina Letícia i l'emèrita Sofia s'han convertit en les grans protagonistes de la premsa nacional i internacional. La monarca va tractar d'evitar que la seva sogra es fes una fotografia amb les seves nétes, la infanta Elionor i la infanta Sofia, generant un incòmode moment.

 

Sofia era amb les nétes, abraçant-les perquè poguessin prendre les fotos. No obstant això, Letícia no semblava molt disposada a deixar que s'immortalitzés el moment, de manera que es va posar entremig dels fotògrafs, exigint a Sofia que deixés anar a les seves filles.

 

Aquest tens moment va deixar en evidència la mala relació existent entre la reina Letícia i Sofia, que ja és habitual des de fa anys en el seu cercle més íntim. L'origen d'aquesta pèssima afinitat entre elles es troba precisament en les persones que sense voler van provocar la picabaralla de Palma, la princesa Elionor i la infanta Sofia.

La reina emèrita no pot veure les seves nétes

L'arribada al món de les filles de Felip va suposar una gran il·lusió per la reina emèrita, que solia anar a visitar les seves nétes algunes tardes. No obstant això, a Letícia no li feia molta gràcia i ho va prohibir, argumentant que alterava la rutina de les petites.

 

En canvi, a la mare de Letícia, Paloma Rocasolano, és habitual veure-la a casa dels actuals monarques cuidant de les nenes, instal·lant-s'hi cada vegada que ells se'n van de viatge.

Sofia ja ho havia confessat a la seva família a Grècia

Sofia s'ha queixat diverses vegades en el seu cercle més proper que amb prou feines la deixen veure a les seves nétes tot i viure a escassos metres, al mateix Palau de la Zarzuela. Pilar Eyre publicava fa uns anys a 'Lecturas' com la família de la reina emèrita es va quedar molt sorpresa quan ho va saber.

En una escapada a Grècia, la reina Sofia, després de dinar amb la seva família va fer un a part amb la seva cosina alemanya i li va explicar emocionada com de responsable s'havia tornat Juan Urdangarin i com d'educada era Victòria. La prima va preguntar com estaven Elionor i Sofia. La reina amb molta tristesa va respondre, «no ho sé...», explica la periodista.

 

Sofia se li van omplir els ulls de llàgrimes i va confessar amb veu trencada «No sé com estan! No les veig mai! No em deixen veure-les! '», va insistir la reina davant l'estupefacció de tots els presents.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris