Muntatge Elionor i Sofia

Sofia ho confirma: els rumors sobre el xicot de la seva germana Elionor són certs

Elionor ha vist sortir a la llum la veritat

Elionor ha viscut un estiu realment intens, en què ha pogut gaudir al màxim de la seva família. Tot i això, ha vist que, durant aquest, s'ha convertit en el centre de nombrosos rumors relacionats amb la seva vida sentimental. En concret, s'ha especulat amb el fet que el seu 'amic especial' l'hagi pogut acompanyar en una de les escapades familiars. Sembla que és cert que ell ha estat al seu costat en aquest viatge. De fet, ho han deixat de manifest diverses imatges que acaben de veure la llum.

Elionor de viatge amb la seva parella

La princesa d'Astúries ha passat la temporada estival d'allò més bé. Ha estat a Palma de Mallorca, ha anat de concert amb la Sofia i la seva mare i, fins i tot, n'ha gaudit amb la seva àvia. A més a més, també ha pogut compartir temps amb els seus pares i el seu noi alhora.

La periodista Pilar Eyre va ser qui va advertir d'aquesta trobada i sembla que s'ha produït. Segons s'ha revelat, els Reis han acceptat que el noi d'Elionor els acompanyi a l'escapada que han fet. El jove, d'origen brasiler i que ja van conèixer per Setmana Santa, hauria estat amb la Família Reial en un iot recorrent la costa italiana.

S'han publicat diverses imatges en què el jove, alt i de cabell arrissat, apareix amb familiars d'Elionor. En efecte, se l'ha enxampat al costat de la seva cunyada, Sofia, i també al costat de la sogra, Letícia. D'aquesta manera, ha quedat clar que els rumors eren certs. La filla gran de Felip VI ha aconseguit que els pares acceptin la seva parella i han pogut gaudir tots plegats d'uns dies de festa.

Imatge de la princesa Elionor.
La princesa Elionor ha estat amb la seva família i la parella de vacances. | GTRES

Això sí, els fotògrafs no han aconseguit ni una sola imatge de la parella. Per això, encara hi ha més interès a seguir-los per obtenir aquesta instantània, per la qual es pagaria una elevada quantitat econòmica.

Elionor se separa del seu amor

La neta de Joan Carles I ja ha tornat a Gal·les per poder iniciar els seus estudis de Segon de Batxillerat a l'UWC Atlantic College. Se n'ha anat en un vol regular i acompanyada en tot moment per dos escortes.

Pel que sembla, està molt il·lusionada amb la tornada, ja que s'ha adaptat molt bé al centre i ha fet grans amics. És més, allí va ser on va conèixer el seu xicot, del qual ara s'haurà de separar en certa manera, perquè ell comença ara la seva carrera universitària fora d'aquesta institució acadèmica.

Muntatge de la princesa Elionor i el seu xicot
Elionor ha vist que han publicat fotos del seu xicot amb la seva família. | Catalunya Diari

Aquesta situació de segur que no agrada gens a Elionor ni a la seva parella, ja que tindran menys temps per poder veure's. Tot i això, trobaran la manera de poder 'quadrar' agendes i continuar gaudint al màxim de la seva història d'amor. I no només ens referim a les seves agendes formatives, sinó als compromisos de la jove.

Així, per exemple, ja se sap que el pròxim 28 d'octubre tornarà a Espanya. Ho farà per celebrar el seu 17è aniversari en família i per presidir els Premis Princesa d'Astúries. Aquest esdeveniment li fa moltíssima il·lusió, ja que així ho ha revelat una persona del seu entorn a El Español: «Està desitjant assistir als actes. Està feliç amb aquesta idea. I és que el seu pare li ha ensenyat el paper que té».