Sofía Cristo de cara somrient

Sofía Cristo confessa que Nagore va ser l’amor de la seva «antiga vida»

La filla de Bárbara Rey i Ángel Cristo també va explicar que segueix buscant el seu gran amor

El passat diumenge, durant el programa de Telecinco ‘Supervivientes’, vam poder veure en directe la ruptura de Violeta i Julen. La parella va decidir posar punt final a la seva relació després de l’enfrontament que van mantenir durant el programa ‘Conexión Honduras, amb connexió directa entre Espanya, on es trobava Julen, i Hondures, on ja estava Violeta després d’abandonar el programa per positiu en un test d’embaràs, que va resultar ser fals.

Enfrontament entre Julen i Violeta

Després de la picabaralla entre els dos joves, els col·laboradors del programa van voler esbrinar l’opinió de Julen sobre aquest fet. I fent referència a la recent relació entre Violeta i Fabio, el jove va assegurar que el joc se li havia «anat de les mans» a Violeta.

En aquell moment, Sofía Cristo, que es trobava entre els tertulians del programa, va voler consolar al jove posant-se ella mateixa com a exemple. D’aquesta manera, la DJ va assegurar que a la vida, una persona pot tenir diversos amors, i va afegir que «l'amor de la teva vida t’arribarà als 25 anys».

Sofía Cristo confessa els seus grans amors

La filla d’Ángel Cristo i Bárbara Rey va confessar que, a ella, l’amor de la seva «antiga vida» li havia arribat als 26 anys. Sofia va sorprendre a tots els presents, ja que feia referència a Nagore, que també es trobava al plató.

Nagore Robles va fer broma sobre el comentari de Sofía
Nagore Robles va fer broma sobre el comentari de Sofía | TELECINCO

 

I és que tot i que ara mantenen una bona relació, Nagore i Sofia van mantenir una relació sentimental fa uns anys. Tot i la sorpresa dels comentaris de Sofía, Nagore es va prendre amb bon humor les seves paraules, i rient, li va contestar amb el següent missatge: «L’amor verdader t’arribarà als 45».

Per la seva banda, Sofía també va admetre que, malgrat estar buscant un altre gran amor, també «he tingut un altre amor molt important, que ha estat Bruna». I és que per a la dj, aquest altre amor ha estat el de la seva «nova vida».

Nagore Robles i Sofía Cristo en una imatge d'Instagram
Nagore Robles i Sofía Cristo en una imatge d'Instagram | INSTAGRAM

 

Sofía va aprofitar per fer una crida, davant de tots els tertulians del plató i les càmeres de televisió, per trobar a «una persona, sigui un home o una dona, que vulgui tenir un gran amor amb mi per viure’l abans dels 40».