Sofia demana a Felip VI que passi la Setmana Santa amb ella per no quedar-se sola

Els reis gaudiran de 15 dies de vacances al costat de les seves filles Elionor i Sofia

Imagen de archivo del rey Felipe VI y su madre, la reina emérita Doña Sofía
Imatge d'arxiu de Felip VI i la seva mare Sofia. | CatalunyaDiari.cat

Els reis Felip VI i Letícia gaudiran d'unes vacances de Setmana Santa ben llargues. I és que la seva agenda oficial no té cap tipus d'acte programat des del passat divendres 23 de març fins al pròxim 3 d'abril, el que suposen 15 dies d'absolut 'relax'. Així doncs, els reis podran gaudir de dues setmanes d'immensa tranquil·litat al costat de les seves filles, Elionor i Sofia.

Com ja acostuma a ser habitual, els monarques han optat per ocultar el destí de les seves vacances, provocant que molts hagin criticat que no es faci pública aquesta informació. No obstant això, el diari 'El Mundo' assegura que és molt probable que els reis passin aquests dies a Palma de Mallorca amb la reina Sofia. 

Un destino tradicional

Segons sembla, Sofia hauria instat al seu fill a passar uns dies amb ella per no estar sola. I és que el rei Joan Carles I continua anat a la seva i passarà les seves vacances a un altre lloc. 

Tanmateix, un altre dels motius pels quals els monarques podrien deixar-se veure per Mallorca és pel fet que Felip VI no ha faltat a la missa de la Resurrecció que se celebra a la catedral de Palma des que va ser proclamat rei. Així doncs, tot apunta que enguany es tornarà a deixar veure al costat de la seva mare, la qual ja es troba instal·lada a Marivent, 

Los reyes y sus hijas
Imatge d'arxiu dels reis Felip i Letícia al costat de les seves filles Elionor i Sofia. | Cedida

 

Exhibició d'Elionor en una olimpíada escolar

D'altra banda, els reis Felip i Letícia també aprofitaran aquestes dues setmanes sense actes oficials per gaudir de més temps amb les seves filles Elionor i Sofia, les quals també han començat les seves vacances escolars

De fet, l'escola de la princesa i la infanta acostuma a organitzar una olimpíada pels alumnes de secundària els últims dos dies de classe, on enguany es va poder observar tota una exhibició de la princesa Elionor. 

Segons sembla, l'hereva hauria demostrat ser molt bona en els esports, especialment a la prova de saltar tanques, en la qual hauria quedat semifinalista. També hauria destacat en els partits de voleibol i pàdel, dos esports que practica sovint, així com l'esquí, el qual practica des de ben petita.


Comentaris

envia el comentari