Sofía Mazagatos perd el seu bebè i talla la relació amb Tito Pajares

Després de rebre aquests dos cops tan durs, la model no està passant el millor moment de la seva vida
Sofía Mazagatos al costat de Tito Pajares el seu nadó a Santiago de Compostel·la, La Corunya. | CatalunyaDiari.cat
 

Sofía Mazagatos es troba en un moment de la seva vida molt tràgic: ha perdut el segon fill que estava esperant amb molta il·lusió. Però, a més a més, la model ha d’enfrontar-se també amb la ruptura de Tito Pajares, sense haver-se reposat de la terrible pèrdua que ha sofert.

 

Tot sembla indicar que la felicitat no vol acompanyar la presentadora de televisió durant els últims dies, ja que ha hagut d’enfrontar dos cops molt forts i, per aquesta raó, ha decidit aïllar-se durant un temps i no fer cap declaració a la premsa sobretot el que acaba de passar.

 

Així queden enrere els dies feliços per Santiago de Compostel·la on se la va poder veure molt somrient, acompanyada de la seva petita de tres anys i la seva parella gaudint d’unes bones vacances d’estiu en família, passejant per la ciutat i prenent el sol per les platges de Galícia.

 

Sofía perd el fill que estava esperant

Va ser la mateixa Sofía Mazagatos qui, durant el passat mes d’abril, va compartir amb tothom la seva enhorabona. Se la va veure molt feliç i es va notar perquè normalment no parla gaire i corre cap a casa, però aquell dia no.

 

No obstant això, dies més tard va patir un ensurt que la va obligar a anar al metge. Li van recomanar que guardés repòs i que deixés de banda qualsevol preocupació, ja que el seu embaràs era de risc. Sofía ho va prendre al peu de la lletra i durant els següents dies va evolucionar de manera satisfactòria.

 

Ara, en el vuitè mes de gestació, l’embaràs s’ha complicat i la model ha perdut el seu nadó que era una nena, com la seva primera filla de tres anys. El dolor causat en aquests casos és molt traumatitzant, per això Sofía està molt trista i s’envolta de tot el suport que li transmeten els seus amics i, sobretot, la seva família.

 

A la Fira de Sant Isidre, el 2017, es va veure Sofía Mazagatos amb Tito Pajares. | CatalunyaDiari.cat

  

Sofía Mazagatos trenca amb Tito Pajares

Tot i que la parella feia cinc anys que estava junta, mai han viscut sota el mateix sostre. Tito Pajares és el pare de la filla de tres anys de Sofía Mazagatos i del nadó que estava esperant, i ambdós s’han comportat amb molta maduresa durant aquests últims anys.

 

No es coneixen les raons perquè Sofía Mazagatos i Tito Pajares han trencat, però va ser ella la que va decidir deixar-lo. Alguns mitjans de la premsa rosa especulen que la model s’estima més estar sola a casa en aquests durs moments per la pèrdua de la seva filla.

 

Ara la Miss Espanya 1991 necessita temps per poder recuperar-se d’aquest cop tan dur i que aconsegueixi recuperar-se emocionalment i després pensar si realment vol que Tito Pajares surti per sempre de la seva vida o prefereix recuperar la seva relació.